LG M2362D-PC

Un LCD foarte bun ca şi modelul M2062D-PC dar mai mare e acest monitor/TV LCD LG M2362D-PC. Un model mai ieftin e LG M2062D-PC. Ambele au cam acelaşi specificaţii tehnice şi acelaşi design elegant şi modern. Un astfel de gadget e destul de folositor dacă nu beneficiaţi de mult loc şi în special că doriţi să economisiţi şi ceva bani. Datorită multiplelor conexiuni, acesta poate fi folosit ca şi televizor, monitor pentru desktop şi chiar şi ecran pentru consolă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Chiar dacă acesta e mai scump ca și alternativa, cei 3 inci în plus presupune o diagonală cu 7.6 cm mai mare.

Poze

Despachetat
Pe VIVA

Specificaţii tehnice

Display-ul e unul LCD cu o diagonală de 23 de inci. La o asemenea diagonală, bineînțeles și rezoluția este una pe măsură și nume vorbim despre una Full HD de 1920 cu 1080 pixeli. Are un timp de răspuns de 5 ms, aspect imagine 16 pe 9, un contrast dinamic de 50.000 la 1, luminozitate 300 cd/mp, rata de refresh de 30-83 kHz pe orizontală și 56-75 Hz pe verticală și un unghi maxim de vizibilitate de 170 pe verticată și 176 pe orizontală. Ecranul poate reproduce 16.7 milioane de culori. Acesta poate fi montat pe un perete pentru a nu ocupa mul spațiu datorită sistemului VESA 100 cu 100 mm. Ca și alte facilități are: boxe integrate de 3 W fiecare și TV Tuner DVB-T (MPEG4).

Pe partea de conectori modelul M2362D-PC are următoarele intrări: DVI, două HDMI-uri, VGA, două Scart-uri și USB. Cași caracteristici speciale are: tehnologie SRS TruSorround HD, model Hotel și tehnologie Auto Bright. Bineînțeles vine cu telecomandă inclusă în pachet că doar este și televizor.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Specificațiile tehnice sunt foarte bune și similare unui televizor cu ecran LED, dar acela e ceva mai scump. Un LED ar fi fost mai bun numai datorită contrastului ridicat și consumului redus de energie, că în rest sunt la fel (la specificații). Prețul unui LCD este mai mic decât a unui LED deci acesta constituie un avantaj de luat în considerare.

Concluzie

LG M2362D-PC este o alternativă ieftină la un LED și oferă o calitate video excelentă atât pentru filme Full HD cât și imagini la acea calitate. O recomand acest model datorită configurației foarte bune, designului, prețului și pentru că provine de la un procutpr foarte bun care are o experință îndelungată în domeniul electronicelor.

Te-ar mai putea interesa