LG M2352D-PZ

Acest M2352D-PZ vine ca o alternativă la și are un ecran mare de 23 de inci, multiple porturi, dar și tuner TV, iar din această cauză e un veritabil monitor-TV. Prețul său nu e exagerat deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un monitor foarte bun care poate fi folosit pe post de TV și care poate fi montat pe perete în cazul în care nu aveți prea mult loc pe birou.

Poze

LG M2352D-PZ e un model pe negru, iar acest lucru se poate vedea din pozele de alături, dar și din preview-uri. Ecranul e mare și având rezoluție de tip 1080p o să vedeți filmele Blu-ray la cea mai bună calitate. Chiar dacă ecranul său e mare nu ar trebui să vă preocupe prea mult consumul de curent deoarece nu e deloc mare.

Din față
Porturile

Specificaţii tehnice

LG M2352D-PZ pe lângă faptul că arată bine are și niște specificații interesante, dar și o mulțime de porturi care pot fi văzute în poza a doua de sus. Din clipul de alături vă puteți face o oarecare părere despre cum arată acest periferic și se poate vedea foarte clar că arată mai mult decât bine. Greutatea sa e foarte mică și de aceea va putea fi montat cu ușurință e pe un perete ori un suport… mai exact are o greutate de 3,9 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: e un aparat ecologic și spun asta deoarece are un consum minuscul de 33W; are numeroase certificări care ne arată că vorbim despre un aparat de firmă testat; vine cu numeroase porturi printre care se numără HDMI, dar și VGA; vine cu caracteristica picture in picture care mai e numită PIP și vă facilitează vizionarea mai multor posturi simultan; vine cu boxe integrate care vă ajută să auziți emisiunea de la TV fără a avea nevoie de boxe dedicate.
Contra: nimic.

Concluzie

M2352D-PZ vine dintr-o serie nouă de monitoare care au capabilitatea de a fi folosite pe post de televizor grație tunerului TV incorporat, iar dacă vreți să vă faceți o părere despre cât de bine arată ori cât e de subțire atunci vă recomand clipul de alături. Aparatul nu e deloc greu de folosit și vă zic că-și merită banii chiar dacă are un preț mai mare decât media.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „LG M2352D-PZ”

Comentariile sunt închise.