LG M2280D-PZ

Dacă sunteți în căutarea unui gadget 2 în1 pentru filme, televiziune și jocuri atunci un monitor/TV LED LG M2280D-PZ ar fi o posibilă alegere deoarece are un ecran mic dar cu o rezoluție 1080p și un preț destul de bun pentru cât poate oferi. O alternativă ar fi LG DM2350D care e unul 3D deci mai scump. Spre deosebire de un LCD acesta oferă un consum redus de curent, un contrast ridicat și culorii vii. Deci presupune niște avantaje de luat în considerare dacă doriți să-l folosiți pentru vizionarea de filme HD și Full HD. Dacă doriți să-l folosiți ca un oricare alt monitor și vă uitați la TV acesta are toate conexiunile necesare chiar și pentru a fi conectat la o consolă PlayStation 3 Slim sau XBOX 360. Mulți doresc un asemenea monitor deoarece nu au pentru ce să cumpere două gadgeturi similare și ar economisi și niște bani dar și spațiu. Cu acesta puteți economisi și mai mult spațiu decât unul clasic deoarece vine cu montare de tip VESA. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Stins
De sus

Specificații tehnice

Display-ul de 21.5 inch e unul LED care are un timp de răspuns de 5 ms, o rezoluție maximă de 1920 cu 1080 pixeli, o luminozitate de 250 cd/mp, un contrast dinamic de 5 milioane la 1 și aspect imagine 16 pe 9. Acesta poate reproduce 16.7 milioane de culori. Acesta vine cu următoarele facilități: două boxe integrate de 5 W fiecare, VESA de tipul 75 cu 75 mm și Tuner TV. La capitolul conectivitate are component,ieșire optică, RCA Audio in, port VGA, USB 2.0, două HDMI-uri, compozit, intrare audio și SCART.

Are un consum maximă de 30 W și suportă mai toate formatele audio, foto, video și subtitrări. Ca și caracteristici speciale are: modul Hotel, Tuner DVB-T/C, imagine la calitate Full HD și are o greutate de 3.7 kilograme.

Păreri pro și contra achiziției

Are o configurație foarte bună raportată la preț, un design forte reușit și un preț destul de accesibil. Nu prea am ce să-i reproșez deoarece are toate conexiunile necesare pentru un asemenea gadget iar prețul nu e prea mare pentru cât oferă.

Concluzie

Acest model numit LG M2280D-PZ se adresează celor care le place să economisească și să facă o achiziție cu cap adică să cumpere un gadget în loc de două care ar fi servit acelorași trebuințe.

Te-ar mai putea interesa