LG M2062D-PC

Acest monitor/TV LCD LG M2062D-PC este o alegere ieftină și bună pentru cei care nu-și pot permite două gadgeturi (monitor și televizor) deoarece este un gadget 2 în 1. Alternative ceva mai mari (diagonală de 23 de inci) sunt LG M2362D-PC și LG M237WDP-PC. După cum vedeți are un design interesant de culoare neagră cu suprafață lucioasă și o dungă de culoare roșie în partea de jos. E un monitor foarte dotat nu pentru că o spun eu ci pentru că are o mulțime de intrări. Aceste intrări pot fi utile pentru a-l conecta fie la un PC, laptop, receiver, player media sau chiar și la o consolă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și ceva deci nu costă foarte mult și mulți cred că îl vor alege doar pentru designul său.

Poze

Despachetat
Pornit

Specificaţii tehnice

Are mulți conectori și multe intrări: două HDMI-uri, intrare audio, DVI, două SCART-uri și VGA. Ecranul e unul LCD de 20 inci care înseamnă vreo 50 de centimetrii. Acesta are un timp de răspuns de 5 ms, o rezoluţie HD+ de 1600 cu 900 pixeli, contrast dinamic de 50.000 la 1, aspect imagine 16 pe 9, luminozitate 300 cd/mp, rată de refresh de 30-83 kHz pe orizontală şi de 56-75 pe verticală.

Displayul poate reproduce 16.7 milioane de culori exact cât un LED, numai că un LED are un preţ mai mare datorită contrastului foarte bun şi al consumului redus de energie. Ca şi facilităţi are: Tuner TV, două boxe de 5 W fiecare şi montare VESA de tipul 100 cu 100 mm. Are următoarele caracteristici speciale: modul Hotel şi SRS TruSorround HD.

Acest model are o greutate de 4.7 kilograme, deci nu este foarte greu şi poate fi uşor transportat. În pachet veţi găsi şi o telecomandă că doar e şi televizor.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Este un model foarte bun în special că are specificaţii tehnice foarte bune dar are şi un design foarte reuşit. Acest M2062D-PC poate fi util şi pentru viitorii posesori de console deoarece are două HDMI-uri (unul pentru consolă iar altul pentru desktop/laptop/player media). Aceste LCD este ceva mai ieftin spre deosebire de un LED care presupune şi un avantaj pe care trebuie să-l luaţi în considerare.

Concluzie

Acest LG M2062D-PC este un monitor/televizor bun care se adresează celor care caută ceva compact şi doresc să facă o achiziţie inteligentă.

Te-ar mai putea interesa