LG IPS237L-BN.AEU

Dacă ești o persoană care știe ce vrea atunci îți recomand un monitor de tip IPS – LG IPS237L-BN.AEU. În magazinele de profil o să-l găsești cu codul LG IPS237L, iar principalele sale caracteristici sunt contrastul excelent de 5 milioane la 1, multitudinea de porturi, greutatea mică și consumul mic de curent. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare având în vedere că are și port MHL precum modelul Samsung S23B550.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea cât de bine arată acest model. Se vede că e un model de culoare neagră cu un ecran destul de mare care e de 23 inci. E un ecran clar deoarece are o rezoluție Full HD optimă vizionării filmelor Blu ray. Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la consumul de curent deoarece e unul mic care nu vă va crea probleme.

LG IPS237L BN AEU
Perifericul

Specificaţii tehnice

Monitorul LG IPS237L e unul nou foarte bun pentru cei care vor să vadă un film la calitate superioară. E bun și la jocuri, dar nu-i un monitor de jocuri. Ecranul nu e nici mic și nici mare având diagonala de 23 inci și rezoluția de 1920 pe 1080 pixeli.
Din păcate nu poate fi montat pe perete, dar are un port care nu-l găsești pe orice monitor – MHL. Acest port e unul care facilitează conectarea unui smartphone la monitor așa încât să puteți vedea conținutul telefonului pe ecranul monitorului.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul extraordinar de bun; e economic, dacă sunteți o persoană cu grija facturilor; vine cu cei mai populari conectori cum sunt VGA și HDMI; tehnologia IPS care o întâlnim la aparat furnizează o imagine clară indiferent din ce unghi ne uităm la monitor și de aceea monitoarele IPS sunt preferatele designerilor.
Contra: timpul de răspuns nu e chiar așa de mic, iar refresh-ul putea fi mai bun.

Concluzie

Un monitor profesional foarte bun e acest LG și nu e doar performant, ci are și un preț corect deoarece monitoare similare de la alți producători au preț asemănător. Acesta vine în plus cu brandul și încrederea, dar și cu un design foarte reușit. Utilizarea nu e deloc complicată deoarece meniul e unul simplist, iar dacă vreți să vedeți cu aproximație cum arată acest monitor atunci vă recomand preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa