LG IPS235V-BN

Dacă vrei un monitor la care să se vadă foarte clar din orice unghi atunci îți recomand unul IPS cum e LG IPS235V-BN. Acest monitor LED LG de 23 inci are HDMI, oferă posibilitatea montării sale pe perete și nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani nu cred că o să mai găsești un monitor IPS la fel de bun ca acesta. Are și o fiabilitate extrem de bună și asta se vede în garanția sa de 2 ani care o puteți mări undeva la 4 ani.

Poze

LG IPS235 e un monitor foarte bun care e prezentat în imaginile de alături, dar și în clipurile de la final. E în culoare neagră și are un ecran mare de undeva la 58-59 centimetri. Dacă ecranul vi se pare cam mare atunci există posibilitatea montării perifericului pe perete ori suport deoarece are suport VESA 100 pe 100.

Cutia
Monitorul

Specificaţii tehnice

Unghiurile de vizibilitate ale lui LG IPS235V BN sunt excepțional de bune și asta se poate din preview-ul de alături. Are un ecran de 23 inci si fiind un monitor LED LG cu tehnologie IPS e foarte bun pentru jocuri… în special jocuri de strategie. Timpul de răspuns e unul de 5 milisecunde și rezoluție Full HD va face monitorul foarte bun pentru vizionare posturilor TV HD de pe stream ori a filmelor 1080p.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu o sumedenie de porturi utile printre care se numără HDMI, VGA și DVI; corespunde multor standarde și are și multe certificări prin care sunteți asigurați că beneficiați de un monitor, respectiv produs certificat și testat; prețul nu e deloc mare pentru un monitor IPS bun la gaming.
Contra: diagonala putea fi ceva mai mare.

Concluzie

În clipul de alături se poate observa că are niște unghiuri de vizibilitate imposibil de bune și acesta nu ar fi motivul principal pentru care l-ați cumpăra ci faptul că are multe dotări utile și tehnologie dusă la zi. Aspectul exterior e unul caracteristic monitoarelor Flatron și culoarea neagră îl prinde foarte bine. În despachetarea de alături se poate observa cum arată acest monitor și cam ce primiți în pachet alături de acesta. Asamblarea monitorului nu e deloc complicată ș durează undeva la maxim 5 minute.

Te-ar mai putea interesa