LG IPS234V-PN

Acest monitor LED LG IPS234V-PN e unul dintre acele modele cu panou IPS și iluminare LED. Deci veți avea o imagine clară și colorată din orice unghi, motiv pentru care e net superior modelelor clasice. Un astfel de monitor se adresează celor pasionați de filme, iar pentru cei pasionați doar de jocuri și aplicații office nu cred că le va fi de folos. Spun asta deoarece din apropiere nu se va observa mari diferențe într unul LCD LED și unul IPS LED. Unghiurile de vizibilitate sunt de până la 178 de grade, deci aproape maxime (180 de grade fiind maximul). Mai trebuie să adaug că e unul model Full HD și care are o diagonală de 23 inci. La un așa monitor, mi se pare normal să vine cu cele mai uzuale porturi video – VGA, DVI și HDMI. Prețul mi se pare acceptabil pentru calitate imaginii, dimensiuni și funcționalitate. Acest monitor numit IPS234V-PN are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată monitorul
Conținutul pachetului – cablurile

Specificații tehnice

Display-ul e iluminat cu tehnologie LED pentru culori mai vii și un contrast ridicat, iar panoul IPS e cea mai bună alegere deoarece oferă unghiuri excelente – 178 grade. Diagonala ecranului măsoară 23 de inci și rezoluția sa e una 1080p. Alte specificații ale acestui ecran ar fi timpul de răspuns de 5 ms, luminozitatea de 250 cd/mp și rate de refresh bune. Chiar dacă nu are boxe integrate, are sistem de montare VESA adică poate fi pus pe un perete sau un mobilier. Intrările video disponibile pe acesta sunt un DVI, un VGA și un HDMI. Are chiar și o ieșire audio pentru căști care e utilă pentru cei care nu au sistem audio și preferă să folosească căști pentru filme și muzică. Dar nu vă oprește nimeni să conectați un sistem audio 2.1 la acel port audio.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: imaginea e foarte clară din orice unghi, consum mic, are un design foarte reușit, port pentru căști, toate porturile necesare (pentru a conecta un PC, o consolă sau un media player).

Minusuri: un USB ar fi fost ideal.

Concluzie

Acest LG IPS234V-PN e un monitor care-l recomand datorită panoului IPS și prețului acceptabil. Portul USB era util pentru conectarea diverselor dispozitive de tip plug&play ca HDD-uri, cameră web, imprimantă etc. Am pus un clip cu prezentarea unui monitor asemănător și veți vedea cât de bine arată:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG IPS234V-PN”

  1. frate,nu mai pune poze sau filmulete cu produse asemanatoare,daca nu ai nu mai pune,e oribil!!!
    ce dracu..

Comentariile sunt închise.