LG IPS224V-PN

Dacă sunteți în căutarea unui monitor ideal pentru proiectare, editare și aplicații, LG IPS224V-PN e o alegere bună deoarece are panou IPS, iluminare LED, HDMI, DVI, ieșire pentru căști și altele. Nu-l recomand celor care vor să-l folosească pentru jocuri deoarece timpul de răspuns e de 14 ms, care mi se pare cam mare pentru un model al anului 2012. Această caracteristică joacă un rol important în special când imaginile se mișcă rapid și oferă o oarecare fluiditate imaginilor. În cazul filmelor, nu veți observa mari diferențe, însă în cazul jocurilor, vă recomand cele cu 2 sau 5 ms. E un IPS care a împrumutat caracteristicile sau avantajele unui LED: contrast, consum și culori. Prețul e unul corect din punctul meu de vedere, mai precis, IPS224V-PN are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Conținutul pachetului
Conținutul pachetului
Monitorul
Monitorul

Specificații tehnice

Display-ul său e unul decent fiind un LCD LED cu panou IPS. Oferă mai multe avantaje decât modelele vechi și o parte din acestea le voi enumera în continuare: rezoluție 1080p, contrast dinamic 5 milioane la 1, luminozitate de 250 cd/mp, unghiuri de 178 grade etc. Din codul său putem observa că are o diagonală de 22 inci, din care doar 21.5 inci e spațiul vizibil.

Pentru a economisi spațiu pe birou, puteți alege un kit de montare 75 cu 75 mm. Astfel nu mai aveți nevoie să montați acel picior acel picior. Oferă un număr mare de conectori: DVI, căști, VGA și HDMI. Acestea sunt cele mai utile sau frecvent utilizate porturi și care vă pot fi de folos atunci când vreți să conectați un PC, laptop sau media player. Conținutul pachetului e același ca la oricare alt monitor și se observă că are doar VGA (în caz că vreți cablu HDMI sau DVI, va trebui să îl cumpărați separat).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă unghiuri foarte bune de vizibilitate, are Mega Contrast, consum foarte mic de energie, design plăcut (se poate observa și în clipul de jos) și accesibil.

Minusuri: timp de răspuns cam mare.

Concluzie

Acest LG IPS224V-PN e o alegere perfectă pentru cei care țin să aibă un monitor cu unghiuri mari de vizibilitate, deci au nevoie de un IPS. E unul dintre cele mai atractive modele ca preț și caracteristici tehnice. Pentru a vă face o idee despre cum ara arăta un astfel de model, am pus un clip cu despachetarea unui monitor similar:

Lasă un comentariu