LG HT905TH

Un astfel de sistem home cinema cu DVD LG HT905TH e un sistem audio excelent care prezintă caracteristici speciale ca: Dolby Digital, 1100 W, redare până la 1080p, DivX, redarea și transferarea conținutului media pe memorii USB, instalare ușoară și simplă și HDMI. Vine ca o soluție mai bună la HT806PH. Pe lângă Dolby Digital mai are și altele dar pe acelea le voie enumera mai jos. Puterea acestuia e destul de mare motiv pentru care LG HT905TH e ideal dacă aveți o cameră foarte spațioasă. Având în vedere că are ieșire HDMI, poate reda fără probleme calitatea Full HD pe un televizor corespunzător. Cu ajutorul lui DivX puteți viziona filme în cele mai cunoscute formate video. Dacă nu doriți să imprimați DVD-uri sau CD-uri cu filmele ce urmează să le vizionați optați pentru o memorie USB sau un HDD corespunzător. Dacă doriți să vă impresionați prietenii și nu aveți un sistem 5.1 performant, acesta ar fi alegere inteligentă deoarece e bun și ieftin. Pentru a achiziționa un astfel de sistem aveți nevoie de un buget modic și spun asta pentru că prețul acestui LG HT905TH e destul de mic. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din dreapta
Din stânga

Specificații tehnice

Puterea maximă de ieșire a lui HT905TH e de 1100 W RMS și e împărțită cam așa: 200 W pentru subwoofer, 180 W pentru satelit centru și 180 W pentru ceilalți patru sateliți. Are conectivitate USB, HDMI, jack 3.5 mm, video component, video compozit și audio digitală optică. Player-ul suportă toate formatele de diskuri CD și DVD. Suportă cele mai uzuale formate video, audio și foto dintre care amintesc următoarele: JPEG, WMA, DivX dar și altele. Vine cu tuner TV cu RDS incorporat și are 50 de canale presetate. Pe partea de decodare audio vine cu DTS, VSM, 2Ch Stereo(By-Pass), Dolby Prologic II și Dolby Digital.

Cu toate acestea, LG HT905TH mai prezintă și câteva funcții care s-ar putea să vă intereseze: HD AV Sync, înregistrare și citire de pe USB, USB Plus și SIMPLINK.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată forte bine, sonorizare excelentă, sateliți de tip turn (deci nu mai e necesare pentru a instala sateliții din spate pe perete), ușor de instalat (poate că nici nu vă trebuie acel ghid de utilizare sau poate nici manualul de instrucțiuni), multe porturi și putere impresionantă pentru o cameră de 25 mp.

Minusuri: playerul nu citește Blu-Ray-uri.

Concluzie

Acest sistem home cinema LG HT905TH e recomandarea mea pentru cei ce doresc ceva de calitate, performant și simplu. Cu acesta vă veți simți aceeași experiență ca într-un cinema sau poate chiar mai plăcută :).

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „LG HT905TH”

Comentariile sunt închise.