LG HT356SD

Acest sistem home theatre cu DVD LG HT356SD vine cu un DVD player foarte elegant care e înconjurat de nişte boxe rotunde şi puternice. Caracteristicile speciale ale acestui HT356SD sunt tehnologie DivX HD, Dolby Digital şi USB Direct Recording. O alternativă mai performantă e HT806PH dar seamănă mult cu HT306PD. Cu ajutorul tehnologiilor anterior menţionate puteţi viziona filme la o calitate video mai bună. Funcţia de înregistrare USB vă poate ajuta să înregistraţi o melodie sau mai multe melodii de pe un CD sau DVD direct pe memoria USB. Deci pentru a face acest „transfer” nici măcar nu aveţi nevoie de un PC. Dar nu vă opreşte nimeni să vă uitaţi la filme fie că sunt pe CD fie că sunt pe DVD, însă playerul nu suportă diskuri Blu-Ray. Acesta poate fi cadoul ideal pentru cineva drag în special dacă acea persoană şi-a cumpărat recent un televizor performant. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată
Ambalaj

Specificaţii tehnice

Puterea maximă a acestui sistem home theatre e la 300 W RMS. Această putere e împărţită după cum urmează: subwoofer de 75 W iar sateliţii sunt de 45 W fiecare. Deci poate acoperi un spaţiu destul de mare şi e ideal pentru sufragerii şi în special camerele mici. Deci e un sistem 5.1 idal pentru pasionaţii de filme şi jocuri iar acesta v-ar putea oferi acea experienţă nouă pe care o căutaţi. Pe partea de porturi vine cu următoarele: Aux, ieşire video compozit, Scart, intrare mufă 3.5 mm şi antenă FM. Dar nu trebuie să uităm de portul USB cu tehnologiile USB Plus şi Recording pentru redarea filmelor şi înregistrarea melodiilor pe stick.

La capitolul decodare audio are VSM, 2Ch Stereo(By-Pass) şi Dolby Digital. Are radio FM cu RDS incorporat şi vine cu 50 de posturi presetate. LG HT356SD suportă diverse tipuri de CD-uri şi DVD-uri dar şi diverse formate video şi audio.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: HT356SD arată foarte bine (negru lucios), sateliţii sunt mici şi deci pot fi uşor ascunşi, sonorizare bună, uşor de folosit, provine de la un producător bun, are radio cu RDS şi USB cu diversele funcţii.

Minusuri: playerul nu suportă diskuri Blu-Ray, dar la un aşa preţ nu cred că putem avea astfel de pretenţii.

Concluzie

Deci acest sistem home theatre LG HT356SD e un model foarte bun şi compact care vă poate transforma cameră într-un mini cinema la un preţ destul de bun. Cam aşa arată:

Te-ar mai putea interesa