LG HT355SD

Un sistem home cinema sau home theatre la promoţie este LG HT355SD. Mi se pare destul de OK având în vedere că are DVD (ca HT806PH) cu suport fişiere DIVX, MP3, WMA, JPEG. Iar, sistemul de boxe este unul de tip 5.1 (5 boxe şi un subwoofer) de 300W (cinci sateliţi de 45W  + 75W) cu suport virtual pentru 10.1 canale. DVD-ul are suport pentru USB şi înregistrare USB. Costă puțin deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi este printre cele mai vândute.

Home Cinema/Theatre


La aceşti bani (300 de lei) nu cred că se găseşte ceva mai bun (putere 300 W, redare DivX, Tuner FM şi USB) ca sistemul LG HT355SD de la magazine. Pe partea de conectori are USB, SCART, ieşire audio 3.5 mm, video component şi video compozit. Cu conectivitatea USB puteţi înregistra direct pe memorie melodiile de pe un CD sau DVD fără a folosi calculatorul. Are incorporat şi tuner TV şi acesta e însoţit de 50 de posturi radio presetate.

Deci la un aşa preţ că îşi fiecare bănuţ în special că acesta s-ar putea să fie cel mai ieftin cu DVD.

6 comentarii la „LG HT355SD”

  1. Da.

    Numai să verifici dacă placa ta de sunet suportă sunet 5.1 Acest sistem audio vine cu sunet 5.1 și probabil că placa ta de sunet nu suportă sunet 5.1 (dacă e un comp vechi) motiv pentru care probabil îl vrei să-l conectezi la PC. Da, se poate dar e prea complicat, deoarece îți trebuie o grămadă de cabluri și nu garantez pentru calitatea imaginii.

  2. Eu il am conectat la un laptop din 2001 si merge impecabil. Nu cred ca faptul ca placa de sunet nu suporta 5.1 ar fi vreo problema.

  3. @Sergiu, se poate conecta la calculator.
    @Adrian, şi calculatoarele vechi au plăci de sunt cu suport 5.1.

  4. Salut, prieteni . Si eu am un astfel de sistem home cinema si l-am conectat la pc cu un cablu 2xRCA-Jack si merge bine , problema este ca nu se aude numai intr-o boxa si in subwoofer . Are cineva vreo idee despre ce ar trebui sa fac sau sa schimb ?

Lasă un comentariu