Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG HT306PD

Pentru cei în căutarea unui home cinema le recomand acest sistem Home Theatre LG HT306PD. Ca specificaţii e oarecum asemănător lui HT806PH, iar preţurile sunt şi ele similare. HT355SD e ceva similar, dar adevărul e că nu ştiu dacă mai e în stocul magazinelor online. Această alternativă are şi un preţ undeva la jumătate ca aparatul din mini review. HT306PD are un preț bun Vezi prețul special de azi şi zic că e un preţ bun. Cu acesta puteți aduce cinema-ul la voi acasă cu un preț modic și calitatea sunetului e asigurată de puterea acestui sistem împreună cu tehnologiile audio ale acestuia.

Poze

Am pus câteva poze să vă puteţi face o opinie în legătură cu această aparatură. Acest “gadget” arată în proporţie de 80% ca în imaginile de jos.

Aproape tot pachetul

Conexiuni

Specificaţii tehnice

LG HT306PD are o putere de 300W (de 3 ori mai puţin ca Sony BDV-E880) şi poate reda maxim medii DVD. Acestă putere e dispusă astfel: subwoofer 105 W, cei patru sateliți 45 W și satelit centru 45 W. Pe partea de decodare audio are: 2Ch Stereo(By-Pass), VSM și Dolby Digital . Ca formate poate reda mp3, DivX şi multe alte tipuri cunoscute. (Din moment ce nu are suport Full HD bănuiesc că nu poate reda mkv-uri). Nu e foarte performant, dar are HDMI, Scart, jack de 3,5 milimetri şi altele (inclusiv USB). Pe USB poate fi conectată o memorie sau un hard extern. Ca orice sistem audio-video şi acest LG HT306PD are tuner FM (radio) cu suport RDS pentru a asculta muzica preferate de pe postul dumneavoastră preferat.

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftin, sonorizare superbă, i se poate conecta dispozitive cu interfață USB (cum ar fi hardurile externe pe USB) şi are HDMI.
Contra: nu are suport pentru discuri Blu-ray.

Preţuri (cel mai mic preţ)

769 lei e un preţ aproximativ, dar depinde de ce promoţie nimeriţi şi poate va fi la un preţ şi mai redus. Ca resigilat HT306PD ar trebui să fie cu vreo 200 de lei mai ieftin.

Concluzie

Recomand un astfel de aparat electronic pentru redarea conținutului media celor care vor să urmărească un film la calitate maximă. Normal că acest LG HT306PD poate fi conectat la laptop sau desktop şi astfel o să savuraţi filmele de pe ‘net la calitate maximă. Mai jos am pus un clip cu modelul LG HT 306 su care e oarecum similar şi poate aşa vă puteţi face o părere mai bine despre cum arată acest sistem cinema cu DVD.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu