LG GX200 dual-sim

Un telefon Dual SIM de la LG este acest telefon mobil LG GX200 dual-sim Black care este unul destul de ieftin şi bun. Acest model vine în ajutorul celor care posed mai mult de o cartelă SIM şi au nevoie urgent de un telefon ieftin. LG GX200 are un preţ de circa 269-299 lei, deci este un telefon foarte ieftin. Mai jos puteţi vedea câteva poze cu acest gadget ca să vă faceţi o ideea cam cum arată.

Poze

telefon mobil LG GX200 dual sim Black 1
Ce conţine pachetul
telefon mobil LG GX200 dual sim Black 4
Ecranul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

LG GX200 nu este un smartphone şi nu are tastatură QWERTY, ci e un telefon clasic dar cu suport Dual SIM. Are o greutate de circa 90 de grame şi un ecran TFT de 2 inci şi 65k culori la o rezoluţie de 114 cu 176 pixeli. Are o memorie internă de 80 de MB, pe care vă puteţi stoca melodiile preferate, iar pentru mai multă memorie puteţi opta pentru un card MicroSD până în 8 giga deoarece are slot pentru acesta.

Pe partea de comunicaţii LG GX200 vine cu GPRS clasa 10, bluetooth 2.0, conectare USB şi nu are Wi-Fi. Camera foto/video face poze până la rezoluţii de 1280 cu 1024 pixeli şi filmează la 176 cu 144 pixeli. Acesta vine cu funcţia de declanşare automată la termen şi zoom digital 4x. Vine într-o singură culoare, neagră. Autonomia bateriei de 1500 mAh are o autonomie generoasă undeva la 20-30 de ore de convorbiri şi peste trei săptămâni în stand-by.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: LG GX200 este ieftin, uşor, memoria poate fi mărită cu un card MicroSD, arată bine şi are suport Dual SIM.

Ca minusuri: rezoluţia ecranului putea fi mai mare pentru vizionare de poze şi vine într-o singură culoare.

Concluzie

Acest telefon mobil LG GX200 dual-sim Black poate fi o soluţie ieftină şi înţeleaptă pentru orice posesor de cel puţin două cartele SIM, şi LG GX200 poate fi un player util şi la îndemână pentru că are radio FM şi player pentru melodiile stocate pe acesta.

Te-ar mai putea interesa