LG GTF916PZPZD, frigider cu flux de aer multidirecțional

Frigiderul cu 2 uși LG GTF916PZPZD face parte din segmentul premium, deci nu oricine și-l permite. Doar după cum arată se poate ajunge la o astfel de concluzie și cred că îl veți alege pentru volumul oferit. Combinele frigorifice cu volum generos sunt destul de înalte și poate că nu sunteți o persoană foarte înaltă. Acesta vreți să-l instalați sub corpurile suspendate din bucătărie și e foarte important să nu fie prea înalt – 184 cm. Nu se compară cu un frigider clasic deoarece e mai lat și oferă dotări de ultimă generație. Aș putea spune că e un frigider Smart cu toate acele caracteristici speciale.

Poate că nu are un preț prea atractiv, dar nu se adresează oricui. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bineînțeles, un frigider mare are două uși, una e pentru congelator și una e pentru frigiderul propriu-zis. Volumul total e de 592 litri, adică e cât două frigidere clasice și e ideal pentru familiile mai numeroase. Bineînțeles, într-o bucătărie mare cu aparate modern, chiar nu aș alege alt frigider, iar un side by side mi se pare prea lat.

Fiecare model e diferit și oferă avantaje numeroase, dar și câteva dezavantaje dacă luăm în calcul bugetul și spațiul ocupat. Fiind mare e și greu de mutat ori instalat, dar cred că știți deja asta.

Păreri pro și contra

Ca și dotări speciale sau motive pentru a-l cumpăra, frigiderul de sus se prezintă astfel: sistem de răcire cu curenți de aer numeroși, tehnolgoie No Frost, dozator pentru apă (compartiment de alimentare la interior), compartiment pentru carne/pește Fresh 0 Zone, compartimente pentru legume și fructe Fresh Zone, puteți obține ușor cuburi de gheață cu Ice Maker, compresor liniar Inverter, control electronic elegant (mai că nici nu iasă în evidență), diagnosticare rapidă a unei probleme cu Smart Diagnosis.

LG GTF916PZPZD merită ales dacă bugetul vă permite și până la urmă e vorba de un brand care oferă soluții fiabile pentru acasă. Chiar dacă restul aparatelor din bucătărie sunt de la un alt brand, e timpul să faceți o schimbare și să optați pentru ceva bun și performant.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „LG GTF916PZPZD, frigider cu flux de aer multidirecțional”

  1. Buna seara,

    Multumesc pentru informatii. Sunt foarte utile, insa nu am aflat daca usile se pot demonta.
    Imi puteti oferi mai multe detalii? Eventual, daca se pot demonta usor, fara sa existe riscul pierderii garantiei sau imposibilitatii de a le recentra ulterior.
    Multumesc din nou!

  2. Sigur nu se pot demonta usile? , intreb pentru ca altfel nu pot itroduce in casa frigiderul !

Comentariile sunt închise.