LG GTF916PZPM, frigider cu No Frost

Pentru cei mai pretențioși care vor un aparat frigorific total No Frost care să aibă un spațiu generos de nici mai mult și nici mai puțin de 596 litri recomand modelul LG GTF916PZPM. Poate te îngrijorează că având o capacitate așa de mare o să aibă și un consum energetic exagerat, dar nu e așa deoarece acest aparat are clasă de eficiență energetică A++.

Dacă te interesează cu cât îl poți cumpăra atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Evident că are o mulțime de lucruri utile care la alte aparate frigo nu le întâlnești, iar printre acestea se numără No Frost, Multiflow și autonomia mare de 10 ore (în rândurile ce urmează o să descriu aceste tehnologii).
Din imagine poți vedea cât de încăpător e… în condițiile în care are o înălțime de 184 centimetri.

Aparatul la interior
Aparatul la interior

GTF916PZPM e un frigider gândit pentru cei cu familii mari ori pentru cei care vor ceva de calitate. Vine cu o capacitate de 596 litri din care frigiderul propriu-zis are 422 litri, iar congelatorul are restul de 174 litri. Tehnologiile care vor păstra la rece alimentele sunt No Frost și Multiflow (Multi Airflow). Prima are legătură cu răcire fără producere de gheață, iar a doua are legătură cu distribuirea aerului rece pe mai multe căi.
O facilitate oarecum deosebită e dispensorul de apă, iar aceasta o să vă ajute în sensul că nu va trebui să mai deschideți aparatul atunci când vă e sete.

Atuurile aparatului frigorific de față ar fi, pe lângă lucrurile evidente, zgomotul foarte mic de funcționare, capacitatea mare de congelare și consumul mic de curent.
Dezavantajele unui model precum acesta ar fi că ocupă cam mult loc și că autonomia de funcționare fără curent nu e chiar mare. Aceste lucruri erau evidente.

Concluzia mea e că dacă te interesează ceva mare similar unei combine atunci acest aparat ar fi perfect. Din diferite motive mulți nu apreciază combinele deoarece vor ca partea de congelator să fie sus, iar frigiderul jos.
Montarea o să fie cam dificilă întrucât are circa 90 kilograme, dar cu niște ajutoare o să treceți peste această problemă.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG GTF916PZPM, frigider cu No Frost”

  1. Am frigiderul de cca o luna.De atunci caut o informatie si nu gasesc nici un raspuns.Am vazut in magazin,recipientul de apa ptr.dozator,primul „raft”unde vine recipientul de apa,care trebuie pus unde curge apa catre dozator,la mine este doar acel raft cu capac.Ce am vazut in magazin avea acel recipient care se punea in raftul acela unde este dozatorul,dar eu nu il am.Am sunat la LG ,la magazin si nimic.Poate din cauza aceasta nu pot folosi dozatorul, ca apa doar se prelinge.

Comentariile sunt închise.