LG GTB744PZPHZD, frigider premium cu display extern

Frigiderele mari fac parte din segmentul de top, iar LG GTB744PZPHZD e unul dintre ele. Designul e reușit și controlul electronic e la exterior pe ușa congelatorului și mai că nici nu iasă în evidență. Aparatele acestui brand sunt și fiabile, iar din poze se vede că are un compresor Inverter linear cu garanție de 10 ani. Acesta e unul dintre cele mai silențioase de pe piață și utilizatorii voi aprecia acest lucru. Nu toate frigiderele oferă atâta spațiu și rafturi care pot fi puse după bunul plac. Un alt lucru interesant e că și congelatorul are suporturi pe ușă, care sunt ideal pentru înghețată sau alte pachete mici de alimente.

E unul dintre cele mai mari frigidere și e echipat cu tehnologii avansate, motiv pentru care nu poate fi chiar ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model cu Smart ThinQ WiFi pentru un control mai ușor al aparatului sau poate vreți să depistați mai rapid o problemă a aparatului. Răcirea se face cu No Frost și nici nu cred că acest brand mai oferă frigidere sau combine fără această tehnologie. La congelatorul se vede un mic aparat cu care puteți face cuburi de gheață (când sunt gata, doar rotiți), iar acesta poate fi mutat de la stânga la dreapta sau invers.

Păreri pro și contra

Chiar dacă are o lățime de 78 cm, la interior veți avea rafturi foarte spațioase și chiar sertare voluminoase. Să nu uităm de tehnologii pentru că ele fac diferența între un model modern și unul convențional: răcire uniformă cu LinearCooling, MultiAirFlow și DoorCooling (în zona din stânga, aproape lângă ușă). Sertarul pentru legume și fructe e vizibil în partea de jos, dar e și unul pentru carne sau pește în partea de sus care are o temperatură interioară de 0 grade.

LG GTB744PZPHZD are la exterior acele butoane pentru selectare temperaturii interioare, astfel e mult mai ușor de supravegheat temperatura din compartimente fără a pierde temperatură. Iluminarea cu LED oferă mai multe ofer de funcționare dar și consumul de energie scade mult. Nu am ce să-i reproșez pentru că oferă exact ce aveți nevoie.

Te-ar mai putea interesa