LG GTB744PZHZD, frigorific 506 litri clasa A++ cu No Frost

LG GTB744PZHZD e un frigorific premium cu un volum net de 506 litri şi dimensiuni compacte de 108x78x73 ÎxLxA cm. Controlul său e unul modern prin faptul că are touchscreen poziţionat în exterior pe uşă.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu răcire uniformă şi care nu ne dă bătăi de cap când vine vorba despre întreţinere (are Full No Frost). Se poate vedea din poză că nu are caracteristica de uşi reversibile, dar acest lucru nu e neaparat un dezavantaj.


Păreri pro şi contra

Economiile de curent sunt datorate în mare parte faptului că are compresor inverter linear care asigură reduceri considerabile la energie. Alte avantaje ale unui astfel de compresor ar fi silenţiozitatea şi durabilitatea. Consumul energetic al aparatului e de 309 kWh pe an, iar din această cauză are o eficienţă energetică A++.
Dacă se întrerupe curentul pe perioade lungi de timp atunci trebuie să menţionez că LG GTB744PZHZD are o autonomie de funcţionare fără curent de 12 ore.
E un frigider modern şi smart în acelaşi timp întrucât face parte din gama Smart ThinQ care presupune că aparatul poate fi controlat de pe telefon (e nevoie de un telefon inteligent cu wi-fi).
Pentru amplasarea lui unde doriţi va fi nevoie de 2-3 persoane deoarece greutatea sa e de 80kg.
Că tot am scris mai sus cât de silenţios e acest aparat trebuie să scriu şi despre faptul că are un nivel de zgomot de 43 decibeli.

Acest aparat e pentru persoane care vor mai mult dpdv aspectiv, funcţional şi al capacităţii de păstrare la rece.
E un aparat finisat cu aspect inox şi care se răceşte cu 35 procente mai rapid faţă de alte modele. Acest lucru se datorează în mare parte caracteristicii DoorCooling+.
Şi acesta are Multi Flow, în cazul LG purtând numele de flux de aer multidirecţional.
Despre Linear Cooling trebuie precizat că răcirea e uniformă cu variaţii de 0,5 grade în plus sau minus.

Te-ar mai putea interesa