LG GTB583SHHZD, frigider cu Smart Diagnosis

Frigiderul LG GTB583SHHZD e ceva mai mare decât unul clasic cu aceeași înălțime deoarece lățimea sa e de 70 cm, iar adâncimea e de 73 cm. Nu se adresează oricui deoarece are un preț ușor piperat, dar eu îl consider justificat de numeroasele dotări (tehnologii). Cele mai importante dotări care nu le veți găsi la orice frigider clasic: control electronic, No Frost, sistem Multi-air flow (răcire uniformă cu ajutorul unor orificii), WiFi etc. Acestea sunt cele mai importante dar ele sunt ceva mai multe. de exemplu, puteți depista și rezolva o probleme cu ajutorul funcției Smart Diagnosis (instalați aplicația corespunzătoare pe telefon).

Chiar mi-aș dori ca în viitorul apropiat să fie tot mai multe astfel de aparate electrocasnice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

LG GTB583SHHZD

Se vede din poza de sus că are rafturi spațioase, dar și suporturile de pe ușă pot deveni utile dacă aveți sticle de 1 litru sau chiar lactate. Volumul total de 410 litri e împărțit decent, astfel că aparatul are un congelator generos – 117 litri. Chiar dacă nu e cel mai performant, puteți stoca destul de mult pentru că nu e compartimentat.

Ca și funcții speciale, acest aparat are următoarele: control al umidității (cu ajutorul tehnologiei No Frost), Smart Diagnosis, zona Fresh (compartimentul special dedicat conservării fructelor/legumelor), protecție copii (blocare butoane), Multiair Flow (sistem nou de distribuire a aerului rece) și tehnologie WiFi. Alte aparate au tehnologie NFC, doar că nu toate smartphone-urile sunt compatibile.

Păreri pro și contra

Designul e destul de elegant chiar și pe alb, iar acest brand oferă și o variantă similară doar că e argintiu (în cazul în care vreți ca toate aparatele din bucătărie să fie pe aceeași culoare). E un aparat de ultimă generație, de aceea are un sistem de răcire cu tehnologie No Frost, interior iluminat cu LED, diagnosticare rapidă, compresor liniar, consum redus de energie și multe altele. E inclusă o tavă specială de la dispozitivul pentru gheață – Icebox Twist.

LG GTB583SHHZD e un aparat modern alb care poate fi achiziționat la promoție, dar aceasta e disponibilă pentru o perioadă destul de scurtă.

Te-ar mai putea interesa