LG GTB583SHHZD, frigider cu Smart Diagnosis

Frigiderul LG GTB583SHHZD e ceva mai mare decât unul clasic cu aceeași înălțime deoarece lățimea sa e de 70 cm, iar adâncimea e de 73 cm. Nu se adresează oricui deoarece are un preț ușor piperat, dar eu îl consider justificat de numeroasele dotări (tehnologii). Cele mai importante dotări care nu le veți găsi la orice frigider clasic: control electronic, No Frost, sistem Multi-air flow (răcire uniformă cu ajutorul unor orificii), WiFi etc. Acestea sunt cele mai importante dar ele sunt ceva mai multe. de exemplu, puteți depista și rezolva o probleme cu ajutorul funcției Smart Diagnosis (instalați aplicația corespunzătoare pe telefon).

Chiar mi-aș dori ca în viitorul apropiat să fie tot mai multe astfel de aparate electrocasnice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Se vede din poza de sus că are rafturi spațioase, dar și suporturile de pe ușă pot deveni utile dacă aveți sticle de 1 litru sau chiar lactate. Volumul total de 410 litri e împărțit decent, astfel că aparatul are un congelator generos – 117 litri. Chiar dacă nu e cel mai performant, puteți stoca destul de mult pentru că nu e compartimentat.

Ca și funcții speciale, acest aparat are următoarele: control al umidității (cu ajutorul tehnologiei No Frost), Smart Diagnosis, zona Fresh (compartimentul special dedicat conservării fructelor/legumelor), protecție copii (blocare butoane), Multiair Flow (sistem nou de distribuire a aerului rece) și tehnologie WiFi. Alte aparate au tehnologie NFC, doar că nu toate smartphone-urile sunt compatibile.

Păreri pro și contra

Designul e destul de elegant chiar și pe alb, iar acest brand oferă și o variantă similară doar că e argintiu (în cazul în care vreți ca toate aparatele din bucătărie să fie pe aceeași culoare). E un aparat de ultimă generație, de aceea are un sistem de răcire cu tehnologie No Frost, interior iluminat cu LED, diagnosticare rapidă, compresor liniar, consum redus de energie și multe altele. E inclusă o tavă specială de la dispozitivul pentru gheață – Icebox Twist.

LG GTB583SHHZD e un aparat modern alb care poate fi achiziționat la promoție, dar aceasta e disponibilă pentru o perioadă destul de scurtă.

Lasă un comentariu