LG GTB583SHHM, frigorific cu No Frost și Multi Air Flow

LG GTB583SHHM e un frigider de 410 litri (e un volum net) cu caracteristici precum No Frost și Multiflow. Va încăpea unde doriți să-l amplasați deoarece are o înălțime nu prea mare de 168 centimetri.
Recomand acest model persoanelor care vor un aparat care să poată fi poziționat oriunde (întrucât nu ocupă mult loc), cu consum mic de curent și care nu are nevoie de prea multă întreținere (mulțumită NO Frost care e răcire fără producere de gheață).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care nu doar se prezintă bine din punct de vedere vizual, ci are caracteristici de generație nouă care le voi descrie în rândurile care urmează.
Din imaginea alăturată se poate vedea că aparatul e unul dotat cu ecran LCD, pe acesta fiind afișați diferiți parametri.


Caracteristici

Modelul GTB583SHHM e unul apărut de curând pe piață și se remarcă prin faptul că are două uși, clasa A++, o compartimentare bine realizată și distribuirea aerului rece pe mai multe căi.
În partea superioară a aparatului e localizat congelatorul, iar în cea inferioară frigiderul propriu-zis. Partea de congelator e una cu două compartimente, iar cea de frigider are 4 rafturi din sticlă și compartiment pentru legume și fructe. Pe ușa congelatorului avem două suporturi, iar pe cea a frigiderului avem 7.
Distribuirea aerului rece pe mai multe căi (sau Multiair Flow cum mai e numită) are rol de răcire uniformă a frigiderului. În combinație cu No Frost acest aparat va ține alimentele proaspete mai mult timp.
Consumul energetic redus se datorează prezenței compresorului inverter, iar în acest fel aparatul are o clasă de eficiență energetică foarte bună, adică A++. Consumul energetic anual e de 279 kWh, adică destul de mic.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, costul nu prea mare de achiziție, fiabilitatea crescută, aspectul plăcut și că e compact.
Contra nu ar fi vreun motiv.

Concluzie

Deci, dacă ești interesat în a achiziționa un frigorific fiabil de la un brand de top atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Garanția standard e de 2 ani, dar poate fi mărită la 3 sau 4 ani.

Te-ar mai putea interesa