LG GTB574PZHZD, frigider premium cu Wifi și NoFrost

LG GTB574PZHZD e un frigider care reprezintă alternativa perfectă la o combină frigorifică, fiind vorba despre un frigider cu două ușă și cu multe facilități premium. Printre aceste facilități aș menționa control touch, telecomandare Wifi, Multiflow și No Frost.
E un electrocasnic pentru cei interesați de un aparat care să arate bine și care să poată ține la păstrat multe alimente întrucât are 438 litri (e vorba despre un volum net).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are unele caracteristici smart și care are un consum redus de electricitate. Din imaginea de alături se poate vedea că mânerele sunt vizibile și că ușile nu sunt reversibile, deschiderea standard fiind înspre dreapta.


Caracteristici

Frigiderul cu două uși model GTB574PZHZD de la LG e unul foarte încăpător mulțumită capacității nete de 438 litri.
Clasa de eficiență a aparatului e A++ cu un consum energetic de 286 kwh pe an și 0,78 kwh la 24 ore.
Întreținerea sa nu e prea complicată deoarece are No Frost, iar acest lucru înseamnă că răcirea se produce fără producere de gheață. Acest proces e ajutat de Multi Air Flow care reprezintă distribuirea aerului rece pe mai multe căi.
În cazul în care se întrerupe curentul trebuie să știți că acest model dispune de autonomie de 13 ore, timp în care alimentele nu se vor strica.

Avantaje

Pentru achiziția acestui model ar fi că are un nivel de zgomot scăzut (39 decibeli), sistem de răcire No Frost, o capacitate mare și funcții antibacteriene.
Consumul redus de curent e un alt lucru care nu trebuie neglijat întrucât modelul acesta are clasa A++.

Verdict

Aș cumpăra acest frigider? Cu siguranță da întrucât are o înălțime redusă de 178 centimetri, dezghețare automată și o mulțime de facilități utile.
Aspectul său e unul plăcut, iar eu aș alege acest motiv și pentru că are culoare inox care în opinia mea e mult mai plăcută decât clasicul alb.
Garanția standard a aparatului e de 2 ani și poate fi mărită cu unul sau doi ani în cazul în care doriți acest lucru.

Te-ar mai putea interesa