LG GT540

Un telefon mobil de tip smartphone este acest telefon mobil LG GT540 Silver sau White, mai există și o variantă pe negru după cum vedeți și în pozele de mai jos. Dar varianta pe argintiu (Silver/Titan) parcă este ceva interesată. Au ajuns smartphone-urile să coste 5 milioane mai puțin vor ajunge să coste 3-4 milioane și eu sincer abia aștept deoarece multă lume nu-și va mai lua telefon cu abonament ci mai degrabă la liber. Să nu se înțeleagă că la abonament era sau este mai rentabil, dar abonamentul este precum un credit, la început dai puțin pe telefonul mobil iar la sfârșit îți vei da seama că nu a meritat achiziția unui telefon pe abonament deoarece toate sumele lunare cumulate nu fac cât diferența dintre unul la abonament și unul la liber, ci mai degrabă de două ori diferența. Acest LG GT540 Silver sau White are un preț bun Vezi prețul special de azi » și cred că este o adevărată investiție având în vedre cât costă și ce oferă.

Poze

Pornit
Din lateral

Specificații tehnice

LG GT540 Optimus este un smartphone cu ecran tactil dar care vine fără tastatură QWERTY fizică (doar virtuală). Cântărește undeva la 115 grame. Ecranul TFT reproduce 256k culori, are o rezoluție de 320 cu 480 pixeli și diagonală de 3 inci. Ca și caracteristici speciale LG GT540 are GPS, sistem de operare Android 1.6 și accelerometru pentru răsturnarea automată a ecranului. Un LG GT540 ca acesta are slot pentru card MicroSD pentru mărirea memoriei deoarece cea internă este de 130 MB. Memoria RAM are o capacitate de 156 MB de RAMi.

La capitolele multimedia, comunicații și porturi acest telefon mobil LG GT540 are mufă 3,5 mm pentru căști, GPRS și EDGE clasa 10, 3G, Wi-Fi, bluetooth și microUSB. Camera foto/video are un senzor de 3,15 MP care fotografiază la rezoluții de până la 2048 cu 1536 pixeli și filmează până la 640 cu 480 pixeli. Aceasta mai are autofocus și funcție pentru detectarea feței. LG GT540 Optimus sau mai degrabă Android-ul vine cu destul de multe aplicații instalate printre care amintesc: Google Search, Twitter, Bebo, Maps, Gmail, Facebook, YouTube, Google Talk și
Document viewer.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomia este de 500 de ore în regim de așteptare, 7 ore de convorbiri în 3G și 5 ore și ceva în 2G, arată destul de elegant, ușor, este un Optimus și provine de la un producător cu o istorie lungă în domeniul electronicelor.

Ca minusuri: camera foto nu are blitz, are versiune veche de Android și memoria internă și cea RAM cam mici.

Concluzie

Acest telefon mobil LG GT540 este un telefon ieftin și performant, nu este un model așa de nou motiv pentru care are versiunea 1.6 de Android dar este un model ce trebuie luat în considerare dacă doriți să achiziționați unul.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „LG GT540”

  1. ai cam dat-o in bara cu tastatura qwerty 🙂 din fericire are…trebuie doar sa intorci telefonul si iti apare:)

Comentariile sunt închise.