LG GT5142PVAA

Dacă aveți un buget generos și sunteți în căutarea unui frigider premium adică să nu fie unul obișnuit, atunci o recomandarea e acest frigider LG GT5142PVAA. Din punct de vedere al dimensiunilor sale și a volumului, e similar cu o combină frigorifică și are chiar și No Frost. Se poate observa că are un design deosebit și e mai lat decât o combină dar și mai scund. Pe ușa frigiderului se observă dispecerul de apă. Dar din păcate nu are și unul pentru gheață însă are funcția Ice maker 1 Touch Twist cu care puteți obținea cuburile de gheață dorite. Trebuie să precizez că are un volum de 384 l, eficiență clasa A, Full No Frost, o înălțime de 172.5 cm și un finisaj pe gri. Deci prețul e parțial justificat, dar ar fi fost interesant dacă avea un finisaj inox anti-amprentă și clasa A+. GT5142PVAA are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Dacă luăm în considerare cât de mare e, poate fi o alternativă bună la o combină frigorifică. Volumul net al său e de 384 litri și se împarte astfel: 107 litri pentru congelator și 277 litri pentru frigider. Atât frigiderul cât și congelatorul vin cu sistem de răcire No Frost, motiv pentru care e numit și „Full”. Acesta previne depunerea de gheață și deci consumul e redus și deci poate fi comparat cu cel al unei combine cu A+ și fără această tehnologie de răcire. Prezintă chiar și un afișaj LED cu temperatura de la interior. Are patru suporturi pe ușă, două rafturi și compartiment pentru fructe și legume. Congelatorul are o capacitate de congelare de 4.9 kg la 24 de ore, un singur compartiment și Multi-Air Flow.

Ușile sale nu sunt reversibile și e evident că nu sunt deoarece are mânere exterioare. Pe partea de siguranță și funcții LG GT5142PVAA vine cu: super-răcire, Bio Shield și Ice maker 1 Touch Twist. E foarte silențioasă și spun asta pentru că nu depășește 41 dB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă o modalitate ușoară de a obține gheață, dozator de apă, tehnologie avansată de răcire, arată foarte bine, e un model fiabil și calitativ.

Minusuri: nu are finisaj inox anti-amprentă.

Concluzie

Acest LG GT5142PVAA e un model care merită încercat deoarece e la promoție și care poate fi comparat cu o combină. Cu siguranță va da un plus de eleganță bucătăriei în special că are un design modern și ergonomic.

Te-ar mai putea interesa