LG GSX961NEAZ, side by side cu ușă InstaView

De ceva timp LG oferă side by side-uri cu caracteristici noi și interesante. Una dintre acestea e InstaView și e prezentă pe modelul LG GSX961NEAZ care nu e foarte popular, pentru că e nou. Acea ușă interesantă vă permite să vedeți interiorul frigiderului, mai precis ce se află pe rafturi. Astfel, deschideți ușa parțial pentru a lua rapid sticla dorită și nu se pierde temperatură. Acest design cu 2 uși e bine gândit și e superior celui clasic. Bineînțeles, nu e primul model care oferă o astfel de caracteristică, au mai fost și altele doar că nu se vedea la interior (doar Door-in-Door).

Arată foarte bine cu acel dozator și acea „fereastră” de la frigider. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă are un dozator de apă, puteți adăuga gheață oricând pentru că la interior e un compartiment mic pentru gheață. Acesta ocupă foarte puțin spațiu din congelator și e bine-venit.

Nu e ca și altele, acesta are un volum ceva mai mare – 601 litri, iar acesta e destul de bine împărțit pentru ca frigiderul să aibă suficiente compartimente și rafturi. Chiar și congelatorul e încăpător după cum ziceam mai sus și e poziționat în partea stângă a aparatului. Capacitatea de înghețare e conformă și nici nu cred că v-ați fi dorit una mai mare – 12 kg pe zi.

Păreri pro și contra

Tehnologia de răcire No Frost reduce semnificativ consumul aparatului frigorific și dezghețarea congelatorului e automată. Ușa specială IstaView Door-in-Door devine utilă atunci când nu vreți decât o sticlă de pe raftul frigiderului sau poate chiar mai multe, însă nu vreți să lăsați pentru mult timp ușa mare deschisă. Cică s-ar fi pierdut energie cu până la 41% dacă nu ar fi avut o astfel de caracteristică, însă numai în situațiile în care aveați nevoie de o sticlă mică. E echipat cu rafturi pentru sticle de vin, compartiment pentru brânzeturi și puteți diagnostica aparatul cu ajutorul smartphone-ului.

LG GSX961NEAZ e mult peste o combină frigorifică de dimensiuni generoase și se vede după volum dar și dotări. Cu alte cuvinte, nu putea fi atât de accesibil și poate fi pus doar într-o bucătărie mare și modernă.

Te-ar mai putea interesa