LG GSX961MCVZ, side by side negru cu Door in Door

LG ofer[ tot mai multe aparate frigorifice cu Door in Door InstaView, iar aici mă refer strict la side by side-uri. LG GSX961MCVZ e unul dintre aceste aparate și are o caracteristică nouă care am și menționat-o anterior. Cu alte cuvinte, aveți o ușă suplimentară cu acces rapid la băuturile de pe ușa frigiderului, în plus puteți vedea și conținutul bătând de două ori în ușă (se iluminează interiorul). Aparatul nu e cel mai accesibil și unul fără această caracteristică specială e mai accesibil însă se economisește energie cu ea.

Nici dozatorul nu lipsește care oferă apă rece și cuburi de gheață oricând doriți, doar că trebuie alimentat rezervorul din când în când cu apă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un design modern cu 3 uși, din care două sunt generoase și sunt pentru frigider, respectiv congelator. A treia ușă e cea de dimensiuni reduse și e de tip mini bar, putând lua cu ușurință un suc sau o bere de pe ușă.

Controlul digital oferă funcții suplimentare: alarmă ușă, blocare interfață, răcire Expres, congelare Expres. Producătorul s-a gândit că poate doriți să puneți sticle de vin, de aceea a inclus și un raft metalic în acest sens. Acesta e doar o recomandare, dar mai sunt side by side-uri argintii.

Păreri pro și contra

Tehnologii care le veți găsi la acesta sunt următoarele: Fresh Balancer, Pure n Fresh, Linear Cooling și Space Plus. E un aparat destul de greu și se datorează dimensiunilor sale, iar dacă pare cam mare pentru bucătăria voastră, puteți alege să-l incorporați în mobilier. Bineînțeles, nu se incorporează complet, însă nu mai pare atât de mare și va arăta mai bine alături de aparate pe aceiași culoare. Prețul e destul de mare pentru că vorbim de o variantă de 601 litri cu dotări de ultimă generație. E dotat cu un congelator de ultimă generație care are o capacitate de congelare bună – 12 kg pe zi, iar în partea de sus a ușii e rezervorul dozatorului.

LG GSX961MCVZ arată ca un aparat electrocasnic de top iar combinația de negru cu finisaje argintii chiar a fost o alegere bună. Panoul de control e de culoare neagră și e unul minimalist, fiind iluminat pe alb pentru a fi vizibil în orice condiții.

Te-ar mai putea interesa