LG GSX960MTAZ, side by side negru cu InstaView Door in Door

Aparatul frigorific LG GSX960MTAZ e unul premium motiv pentru care nu și-l permite oricine. Prețul e justificat de anumite dotări speciale și unele sunt destul de vizibile. Lăsând la o parte acest aspect, veți avea un aparat care arată foarte bine și din care puteți lua cu ușurință sticle de pe suporturile interioare, fără a mai deschide ușa mare. Astfel, se economisească o mulțime de energie pentru că veți ști cu exactitate unde se află băutura preferată și veți deschide doar ușa aceea InstaView Door in Door. Sunt modele mai vechi care nu oferă posibilitatea să vedeți interiorul prin ușa respectivă.

Îmi place combinația de negru cu alb pentru că sunt în contrast, iar filtrul Pure N Fresh e foarte bine evidențiat în frigider. Acesta reduce mirosurile de la interior fiind un filtru dublu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un design cu trei uși, dar pot fi modele similare și cu mai multe uși. Eficiența energetică e destul de bună la acest aparat – A++, iar aceasta reiese din consumul de energie. Aerul rece e distribuit uniform prin numeroasele orificii, adică are un flux de aer multidirecțional.

Consumul de energie al acestui aparat e destul de redus dacă e să luăm în calcul volumul aparatului. Volumul total e impresionant pentru dimensiunile sale și veți observa că are un congelator spațios.

Păreri pro și contra

Caracteristica principală a acestui aparat e acea ușă în ușă care ușurează scoaterea unei sticle/doze de suc, iar așa nu se pierde energie. Astfel, aparatul devine mai eficient din acest punct de vedere energetic și cred că veți folosi des această caracteristică. Aparatul de gheață se află pe ușa congelatorul pentru ca voi să aveți mai mult spațiu la interior, aveți un raft special pentru sticle, compartiment perfect pentru fructe/legume (aveți un slider pentru a alege ambientul perfect pentru ce ați pus în el), compartiment special numit Utility Box pentru aperitive.

LG GSX960MTAZ poate fi diagnosticat rapid cu ajutorul telefonului și aplicației potrivite, iar dacă are o problemă, o puteți rezolva rapid. Controlul electronic e ceva mai interesant decât la altele și sub el aveți dozatorul care poate fi cuburi de gheață sau gheață spartă.

Te-ar mai putea interesa