LG GSLV70PZTE review

LG GSLV70PZTE e un frigorific din categoria side by side-urilor și pe lângă faptul că are o capacitate mare se evidențiază cu prezența unui dozator. Acest ultim lucru facilitează servirea băuturilor cu apă rece sau cuburi de gheață.

Aparatul are un [/pret]preț[/pret], iar pe acești bani primim un aparat cu sistem de răcire No Frost și alte lucruri utile. Cred că se poate observa din imaginea de alături că aparatul e unul care arată foarte bine, iar de la distanță nici nu zici că e frigorific.

LG GSLV70PZTE review

În rândurile care urmează am să pun în evidență punctele cheie ale aparatului pentru ca dvs să faceți o achiziție în cunoștință de cauză.

Sistemul de răcire e unul No Frost, adică răcirea are loc fără producere de gheață. În felul acesta aparatul nu mai trebuie dezghețat. Suplimentar are Door Cooling pentru păstrarea la rece în mod uniform (distribuirea aerului se face uniform) a produselor de la ușă.

Pro

  • Consumul energetic e unul scăzut, aparatul având clasa E
  • Arată bine, fiind de culoare gri
  • Capacitatea de stocare e una peste medie de 635 litri
  • În sprijinul sistemului No Frost vine Door Cooling care ajută la răcire în zone ușilor.

Contra

  • Costul de achiziție e unul ușor crescut
  • Dimensiunile sunt unele destul de mari, același lucru putându-se spune și despre greutate.

Verdict

Recomand modelul LG GSLV70PZTE persoanelor care doresc un frigider în stil american cu o capacitate mare stocare.
Cred că acest aparat va fi apreciat în special de cei care doresc să-și amenajeze o bucătărie modernă cu aparatură incorporabilă. Aparatul chiar dacă nu e încorporabil, se integrează perfect în spațiu.

Despre producător trebuie să scriu că e unul de top, iar aparatele acestora sunt cunoscute ca fiind unele premium.

Te-ar mai putea interesa