Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG GSL961PZUZ, frigorific în stil american cu clasa A++

LG GSL961PZUZ e un side by side cu o capacitate de 600 litri şi care are eficienţă energetică A++ cu un consum anual de 376 kWh. Producătorul precizează că realizează o economie de curent de până la 32%.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, şi pe aceşti bani primim un aparat care se comportă fără reproşuri când vine vorba despre a păstra la rece o cantitate mare de alimente.
Din poza de alături puteţi observa că acest model e unul dotat cu dispenser de apă… lucru util în cazul în care doriţi să beţi apă rece.


Păreri pro şi contra

Modelul de faţă vine nu doar cu dispenser de apă, ci şi cu aparat de gheaţă montat pe uşă. Acesta e perfect pentru persoanele interesate în a savura diverse băuturi la rece. Aparatul de gheaţă poartă numele de Space Plus Ice System şi e foarte subţire aşa încât să nu ocupe prea mult loc în congelator.
Economia de energie e datorată în mare parte şi compresorului linear inverter care e garantat 10 ani.
Pentru ca legumele şi fructele să rămână mai mult timp ca proaspete acest model vine cu moist balance crisper care e un capac cu rol de a menţine nivelul optim de umiditate.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul minim, adică 39 decibeli. În felul acesta avem parte de un aparat care nu deranjează atunci când dorim să ne odihnim.
Dimensiunile aparatului sunt unele cam mari, dar trebuie să ne aşteptăm la aşa ceva de la un side by side. Vorbim despre 733x610x179 lxAxÎ cm.
Un lucru deosebit în cazul acestui model ar fi că vine cu Wi-Fi, adică poate fi controlat de la un telefon inteligent.

Un frigorific precum LG GSL961PZUZ se adresează persoanelor interesate de ceva aspectiv şi funcţional.
Fiabilitatea produselor LG e una foarte bună, dar dacă vreţi puteţi să le extindeţi garanţia la mai mult.
Ar trebui să precizez şi faptul că aparatul are o greutate de 130 kg, iar din această cauză vor trebui mai multe persoane pentru montajul lui.