LG GSL760PZXV, side by side de 601 litri

Side by side-ul LG GSL760PZXV are sistem de congelare SlimSpace Plus (economisiți de spațiu la congelator), compartiment pentru fructe/legume Moist Balance Crisper, flux de aer multiplu, Smart Diagnosis. Toate aparatele cu control electronic de la acest brand vin cu Smart Diagnosis, adică puteți diagnostica aparatul și identifica problema pentru o rezolvare mai rapidă. Acesta face parte din segmentul premium, motiv pentru care nu poate fi un aparat prea ieftin. Sunt foarte puține modele care oferă un volum atât de generos și să ocupe puțin spațiu – lățime de 91,2 cm și adâncime de 73,8 cm.

Dacă v-ați săturat să înghesuiți alimentele în combină, atunci acest tip de aparat vă poate fi de folos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul total e împărțit inteligent astfel încât să aveți suficient spațiu și la frigider. Veți observa multe modele recent lansate care nu multe rafturi datorită compartimentelor create pentru fructe, legume și carne. E foarte important să sortați alimentele pentru a le conserva mai bine și să împiedicați răspândirea sau amestecarea mirosurilor.

Are două dozatoare care sunt destul de vizibile, iar controlul digital e prezent pe ușa congelatorului. Acesta poate fi folosit cu ușurință datorită tehnologiei touch, afișajului generos și pictogramelor. Bineînțeles, veți beneficia și de o funcție de blocare a butoanelor pentru copii. Capacitatea de congelare e de 12 kg la 24 de ore și nu e nevoie de mai mult. Poate că veți cumpăra alimente deja congelate și care pot fi puse fără probleme în acesta chiar și dacă depășiți acea cantitate.

Păreri pro și contra

Consumul de energie e foarte mic dacă luăm în calcul volumul net total și se datorează sistemului de răcire No Frost. Finisajul e modern ca la multe alte modele de la acest brand.

LG GSL760PZXV e unul dintre cele mai mari aparate frigorifice de pe piață și puteți pune alimentele astfel încât să fie vizibile și nu trebuie să țineți mult timp ușa deschisă până le găsiți. Poate că nu se adresează oricui datorită prețului piperat, dar arată chiar superb în orice bucătărie și de aceea am și pus prezentarea următoare:

Te-ar mai putea interesa