LG GSJ761MCUZ, side by side negru cu dozator

Side by side-urile sunt aparate frigorifice de top, iar cele mai populare sunt cele pe culori precum argintiu, negru sau cu finisaj frontal din sticlă. LG GSJ761MCUZ e un model pe negru și mânerele integrate sunt bine evidențiate de finisajul argintiu. E o variantă accesibilă în comparație cu alte modele care oferă niște dotări în plus – InstaView. Specificațiile sunt satisfăcătoare și discutăm strict despre volum, capacitate de congelare, clasă de eficiență energetică, dar și tehnologii avansate.

Chiar și aparatul din imagine prezintă Door In Door, doar că nu aveți cum să vedeți conținutul de pe ușă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un design cu 2 uși generoase iar în ușa frigiderului mai e prezentă o ușă, sistemul numindu-se Door in Door. Sunt model și cu 4 uși, dar asta presupune că avem un congelator diferit, poziționat în partea de jos și nu prea au acel dozator. Acesta oferă atât apă rece, cât și cuburi de gheață.

Aparatul se prezintă bine la partea de dotări, dar și la partea de funcționalitate că doar panoul de control digital care oferă câteva avantaje (Smart Diagnosis, alarmă).

Păreri pro și contra

Aparatul de gheață e compact și nu ocupă foarte mult spațiu în congelator, fiind prezent doar pe ușa congelatorului. Cu caracteristică Door in Door se economisește foarte multă energie deoarece nu vor fi pierderi de temperatură, însă nu aveți acces la orice aliment ci doar ce aveți pus pe ușă. Pot spune că nu duce lipsă de dotări, oferă exact ce aveți nevoie și e aproape cât două combine frigorifice, iar consumul de energie e scăzut – A++.

Din poza de sus se vede că e vorba de un aparat foarte mare, iar LG GSJ761MCUZ are o capacitate de 600 litri care e satisfăcătoare pentru acest buget. Un astfel de model arată bine doar într-o bucătărie modernă unde aveți aparate cu design similar sau poate vreți să asortați doar cu mobilierul. Se instalează lângă mobilier unde nici nu mai pare atât de mare însă are o adâncime e 73 cm, astfel că va ieși puțin în afară.

Te-ar mai putea interesa