LG GSB760SWXV, side by side alb cu capacitate mare

Majoritatea side by side-urilor de pe piață au finisaj pe inox, dar LG GSB760SWXV e pe alb. Nu cred că mai există aparate frigorifice mari fără sistem de răcire No Frost, pentru e nevoie de acesta. Această tehnologie reduce semnificativ consumul de energie, dar la un aparat mic nu prea se vede mare diferență (cele sub 250 litri). Majoritatea side by side-urilor de pe piață au un preț aproape dublu și nu oferă prea multe în plus.

Dacă vi se pare că e prea scump, trebuie să știți că nu veți găsi vreo combină în același buget care să concureze cu aceasta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Atât congelatorul, cât și frigiderul au un sistem de răcire No Frost, iar acesta oferă un control mai bun al umidității, deci nu se va forma prea multă gheață. Chiar dacă nu are dozatoare, la exterior se observă un afișaj LED cu control digital care poate fi folosit cu ușurință. Consumul de energie pe an e de numai 438 kWh și trebuie să-l raportați la volumul total net de 626 litri.

Interiorul e foarte bine iluminat și veți găsi cu ușurință alimentul dorit, chiar dacă sunt multe rafturi ori compartimente. Pe partea de tehnolgii și funcții, acest aparat stă destul de bine: super-congelare, super-răcire, avertizare ușă deschisă, blocare acces copii, Multi Air Flow și Smart Diagnosis.

Păreri pro și contra

Puteți să-l puneți alături de restul aparatelor care sunt pe alb, consumul de energie e destul de scăzut. Compresorul e unul fiabil deoarece e cu inverter, adică nu vor exista fluctuații la consumul de energie. Mi se pare destul de silențioasă pentru gabaritul său – 39 dB. E oferit de un brand destul de popular și experimentat în acest segment.

LG GSB760SWXV e un aparat electrocasnic care ocupă destul de mult spațiu deoarece au un volum destul de mare. Merită să-l alegeți dacă aveți o familie mare sau poate aveți o bucătărie spațioasă și nu aveți cu ce să o umpleți. Acest tip de aparat se incorporează într-un perete sau mobilier pentru a nu sta în cale și parcă arată mai bine cu mobilier pe lângă el (adâncimea aparatului e de 73 cm).

Te-ar mai putea interesa