LG GS5262AVJV

Acest Side by side LG GS5262AVJV e unul dintre cele mai performante modele de pe piață și face parte din segmentul premium. Pot spune că e aproape cât două combine performante în special că are un volum de 506 l. În mare, prezintă eficiență Clasa A+, răcire No Frost, Fast Freeze, Dozator și e pe argintiu. Chiar dacă nu e prea accesibilă, e o investiție bună pentru cei care au o bucătărie mare și nu doresc prea mult mobilier ci electrocasnice performante și elegante. Din poză se poate observa că are un design elegant, dispecer pentru apă, dispecer pentru gheață, mânere confortabile etc. Se pare că nu vine cu un control electronic avansat cum au altele, poate și de aceea nu e așa de scumpă. Spun asta pentru că există modele și mai scumpe decât aceasta. Modelul GS5262AVJV are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Având în vedere că e un side by side, frigiderul nu e deasupra (ca la combine) ci în partea din dreapta iar în partea opusă se află congelatorul. Volumul de 506 litri e cel net și cel care ne interesează, astfel că frigiderul are 365 de litri iar congelatorul 141 litri. Clasa energetică e și e importantă în special că e vorba de un aparat așa de mare – A+. Aceasta presupune un consum anual de 429 kWh care mi se pare ok. E dotat cu afișaj LED, dozatoare pentru apă și gheață. Frigiderul vine cu o multe rafturi, sistem minibar push-pull dar și compartiment pentru legume sau fructe.

Iluminare interioară e foarte bună în special că e cu LEDuri. Pe partea de funcții și siguranță LG GS5262AVJV are: debit multiplu, protecție antibacteriană, super-congelare și avertizare pentru ușă deschisă. Nivelul de zgomot e și el foarte important, dar nu depășește 40 dB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e silențios în timpul funcționării, e foarte spațios, congelatorul vine cu multe sertare, are un aspect mai mult decât elegant, calitatea materialelor e foarte bună și e oferit de un producător cu experiență în domeniu.

Minusuri: prețul.

Concluzie

LG GS5262AVJV e una din recomandările mele însă în acest buget nu sunt prea multe alternative. Dacă nu considerați că e prea scump și totuși aveți nevoie de unul, puteți să optați pentru ratele fixe fără dobândă. Am pus un clip cu un model foarte similar și ca să vă faceți o idee despre acest aparat frigorific:

Te-ar mai putea interesa