LG GS5162AVMZ

Acest Side by Side LG GS5162AVMZ e unul din acele aparate frigorifice care pot da un plus de eleganță bucătăriei dumneavoastră. Bineînțeles nu veți plăti doar designul, ci și câteva tehnologii care nu se regăsesc pe orice aparat frigorific. Din punct de vedere al dimensiunilor sale, poate fi comparat cu aproape două combine frigorifice, însă acesta e net superior. Spun asta deoarece consumul e redus – clasa A-30%, cu 76% mai multă prospețime – Total No Frost, dozatoare, control electronic etc. Acestea sunt caracteristicile sale speciale, dar și cele tehnice sunt importante și aici mă refer la volum, afișaj LED și altele. Spre deosebire de combinele frigorifice, acesta are mânere verticale mai mari, congelatorul e pozițional în lateral și nu în partea inferioară și multe altele. GS5162AVMZ are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea sa netă e de 538 litri și e cea care ne interesează (și nu cea brută). Cu acesta nu mai aveți nevoie de un alt congelator deoarece volumul e împărțit astfel: 228 litri la congelator și și 378 litri frigider. Ambele compartimente vin cu No Frost, deci nu se va forma gheață pe alimente, ele rămânând proaspete mai mult timp iar consumul energetic scade. Deci sunt multe avantaje oferite de această tehnologie de răcire care se regăsește și pe combine frigorifice. Având o clasă A++ și un astfel volum, consumul de 347 kWh pe an mi se pare destul de mic.

Se observă din poză că vine cu dozatoare de apă și gheață. Sunt dotări standard pentru side by side-uri. Interiorul e iluminat cu LED, astfel că veți vedea mai bine alimentele și dă un plus de eleganță. La capitolele funcții și siguranță oferă: funcție de super-congelare, avertizare ușă deschisă, blocare copii și control electronic al temperaturii.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum de energie potrivit, volum generos, capacitate mare de congelare și aspect elegant.

Minusuri: nu și-l permite oricine.

Concluzie

Acest LG GS5162AVMZe unul dintre acele aparate care nu trebuie să lipsească din nici o bucătărie modernă (în special dacă e dotată cu incorporabile). O alternativă la aceasta e o combină + ladă frigorifică, care poate fi o alegere mai ieftină și oferă un spațiu de depozitare asemănător. Bineînțeles cu un side by side veți economisi spațiu și e unul dintre cele mai mari aparate frigorifice de pe piață. Poate fi luat în rate fixe în cazul în care nu vi-l permite cu banii jos și pot spune că merită acest efort deoarece presupune o investiție bună.

Lasă un comentariu