LG GS500

Dacă vrei un telefon ieftin atunci ar trebui să iei în considerare achiziția acestui LG GS500. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și îl recomandă greutatea mică de sub 100 de grame, posibilitatea efectuării de apeluri video, suportul pentru carduri microSD, ecranul de 3 inci cu touch, prezența unui port USB, jack-ul pentru muzică și bateria care ține destul de mult. După cum am scris și în titlu, acest telefon mobil LG GS500 are mai multe denumiri cum ar fi Velvet, Sentio sau Cookie Plus. Este considerat şi fratele mai mare al lui LG GS290 Cookie Fresh White/Red care e mai ieftin, dar şi mai puţin performant.
Eu aș recomanda un astfel de telefon persoanelor care nu vor neaparat un telefon inteligent, ci unul cu care să poată vorbi și bateria lui să țină cât mai mult. Mă gândesc că și pentru mine un astfel de telefon ar fi bun deoarece e ieftin și-și faci treaba cu el.

Poze

Pe masă
Butoane

Specificații tehnice

LG GS500 nu este un telefon inteligent dar are tastatură qwerty de tip standard. Nu este dual SIM, dar are suport pentru rețele 2G și 3G, deci poate da de pe Internet cu până la 7,2 Mbps prin 3G. Sistemul de operare nu este Android sau unul cunoscut, ci unul făcut de LG cu care îți vei face treaba. Memoria internă e de 50 de mega și suportă până la 8 giga extensie prin card de tip microSD. Afișajul este de tip TFT și are o rezoluție de 240 pe 400 pixeli care afișează până la 262 mii de culori. Trebuie să știți că diagonala ecranului este una medie de 3 inci. Pentru conectivitate, pe lângă 3G, acest GS500 mai are GPRS clasa 12, bluetooth, micro USB și jack pentru muzică. Camera foto nu e mare lucru, dar eu zic că 3 megapixeli este o rezoluție decentă. Trebuie să mai știți că are radio FM și player multimedia. De asemenea are și câteva jocuri incluse și trebuie să știți că suportă jocuri Java.

Păreri pro și contra

Pro: prețul de 399 lei este mai mult decât acceptabil, are 3G, micro USB, dă posibilitatea atașării unui card și este cu ecran senzitiv. Și bateria ține destul de mult.
Contra: era interesant dacă venea cu Android.

Concluzii

Dacă vreți un telefon ieftin și bun ar trebui să vă gândiți la acest telefon mobil LG GS500 care este unul de calitate de la LG și sigur o să vă faceți treaba cu el.

Te-ar mai putea interesa