Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG GS3159PVBV

LG GS3159PVBV e un aparat frigorific de tipul side by side care e foarte bun deoarece pricipalele sale atuuri sunt caracteristica No Frost, silențiozitatea, dispenserele, consumul mic de curent și multe altele. Dacă te interesează achiziția sa atunci trebuie știut că vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care nu e deloc mare în opinia mea deoarece modele similare de la Whirlpool au prețuri aproape duble – vezi Whirlpool WSF 5552A+NX.

Poze

Modelul GS3159PVBV e unul care arată foarte bine și e foarte capacitiv. Are un volum net total de 505 litri care se împarte în 346 litri cât are frigiderul și 159 litri cât are congelatorul. Compartimentarea e foarte bine realizată deoarece frigiderul are 3 rafturi din sticlă și compartimentul de fructe.

Interiorul

Interiorul

La exterior

La exterior

Specificaţii tehnice

Aparatul de față vine cu un volum mare de 505 l care e unul net. Faptul că are No Frost e un mare plus de fiabilitate deoarece alimentele vor fi păstrate la rece mai bine, iar dezghețarea și decongelarea se realizează în mod automat… fără intervenția dvs.
În ciuda faptului că e foarte mare (are multe compartimente și o greutate de peste 100 kilograme), consumul de curent e mic de 441 kWh într-un an, iar asta face ca aparatul să aibă clasa de eficiență energetică A+.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun; vine cu dispenser e apă și gheață; nu o să vă trezească noaptea deoarece zgomotul e de maxim 40 decibeli; e realizat și compartimentat așa încât ție să-ți fie foarte ușor să depozitezi alimentele; vine cu debit de aer multiplu care va face ca alimentele să fie egal răcite, respectiv păstrate la rece; vine cu funcția de Congelare Express care face ca alimentele să fie congelate mai rapid.
Contra: era interesant dacă se foloseau alte materiale așa încât greutatea aparatului frigo să nu fie chiar așa de mare.

Concluzie

Dacă ești o persoană care câștigă peste medie și îți dorești un aparat de tipul side by side atunci acest LG ar fi una dintre cele mai ieftine și bune variante. Nu vine cu un panou de comandă care să te încurce, iar întreținerea sa nu presupune nimic din partea ta. Astfel, o dată pe an va trebui să-ți pui menajera să îl curețe ca orice aparat frigorific.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Virgil

    Voi verificati vreodata stocurile din magazinele catre care trimiteti cititorii acestui site? Cum puteti sa spuneti ca mai sunt 6 zile pana expira oferta, cand produsul nu mai este pe site EMAG de f mult timp.

Lasă un comentariu