LG GR-B652YVSK

Un asemenea frigider LG GR-B652YVSK e cea mai bună alegere pentru cei care nu doresc o combină frigorifică dar ar dori tehnologia de dezgheațare automată No Frost. Acesta vine și cu alte tehnologii, cum ar fi răcirea rapidă și constantă. Alte caracterisitic speciale ale acestui model ar dispersorul pentru apă care se poate observa și în poza de jos (veți avea apă rece tot timpul), designul simplu și elegant, Green Ion Door Cooling, compartiment de legume de tip convertibil (pentru acesta se poate seta o altă temperatură decât cea din restul frigiderului pentru ca legumele și frunctele să fie mai proaspete), panou de control exterior (puteți regla temperatură fără a mai deschide ușa) și capacul Moist Balance (e realizat din latex). Tehnologia Green Ion Door Cooling (pe scurt GIDC) e numită și „Răcire rapidă și constantă” iar rolul ei e evident (după cum se și numește), adică menține o temperatură constantă în incita acestuia. O alternativă mai ieftină e GC-3992SL care e o combină frigorifică. Dacă vă interesează un astfel de frigider, atunci trebuie să vă spun că are un preț destul de mare pentru câte oferă dar raportul calitate/preț e unul foarte bun. GR-B652YVSK are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

LG GR B652YVSK 1
Închis
LG GR B652YVSK 2
Deschis

Specificații tehnice

Având în vedere că e un frigider, congelatorul e destul de mic spre deosebire de congelatorul unei combine. Volumul net al frigiderului e de 529 litrii, din care congelatorul are doar 151 litrii. Clasa de eficiență energetică a acestuia e A care presupune un consum anual de 512 kWh. Panoul de control e unul LED și foarte util în special dacă doriți să modificați temperaturile compartimentelor sale. Frigiderul propriu-zis are 3 rafturi de depozitare, un compartiment pentru fructe și legume și 4 suporturi pe ușă. Congelatorul e unul destul de spațios iar pe ușa sa vom găsi două suporturi.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: design plat cu balamale ascunse, capac Moist Balance, No Frost, silențios (41 dB), foarte spațios, dispersor pentru apă (pentru acesta are un rezervor incorporat), tehnologia GIDC dar și altele.

Minusuri: la prima vedere prețul pare a fi destul de piperat, dar dacă luăm în considerare ce oferă spre deosebire de un frigider clasic parcă nu e chiar așa de scump.

Concluzie

Acest frigider LG GR-B652YVSK e unul de 4 stele din 5, iar unul de 5 stele are eficiență A+ și finisaj din inox. E bun pentru cei care au nevoie de acele caracteristici speciale și de un model mai spațios și care să nu fie înalt precum o combină.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG GR-B652YVSK”

  1. Este bun din punct de vedere elctric si electronic. Este bun si mecanic si ca volum, dar are un defect mare, cel putin la mine: materialul din care este turnat plasticul interior se crapa dupa repede . Se crapa partea de jos, sustinerea sertarelor si cam peste tot. De ce?

Comentariile sunt închise.