LG GMB714PZXV, combină frigorifică cu design French Door

Combinele frigorifice mari au un design special iar LG GMB714PZXV e una dintre ele. Aceasta e diferită și poate fi comparată cu un side by side. Nu pot spune că e mai bună decât alte aparate din segment, însă poate vă place idee de sertar frigorific cu funcție de congelare și frigider cu rafturi foarte spațioase. Panoul de comandă cu care selectați temperatura e la interior și nu cred că veți umbla prea des la el. Mânerele de pe uși au o formă arcuită și cred că o să vă placă.

Luând în considerare volumul, chiar nu ocupă foarte mult spațiu și toți membrii familiei vor ajunge la rafturi pentru că nu e foarte înalt. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul de răcire avansat No Frost e prezent pe toate aparatele mai mari pentru că reduce consumul de energie și nivelul umidității până la atingerea unei valori normale.

Clasa de eficiență A+ e corespunzătoare pentru un aparat atât de nou și mare, dar și așa aceste aparate consumă foarte puțin. Aveți spațiu special dedicat pentru lactate și ouă. Congelatorul nu e foarte mare pentru că are sertare, însă puteți pune destul de multe în ele. Acest compartiment poate îngheța o cantitate bună de alimente și nu ne putem plânge. Beneficiem de funcția de congelare expres pentru a obține cuburi de gheață rapid pentru o mică petrecere.

Păreri pro și contra

Are un consum redus de energie pentru că are un compresor cu Inverter dar și tehnologii de răcire moderne. Puteți diagnostica o eventuală problemă și să-i găsiți o rezolvare rapidă cu funcția Smart Diagnosis. Trebuie doar să aveți aplicați pe telefon și să îl țineți în zona cu pictograma respectivă. Fluxul de aer e unul multidirecțional pentru că iasă prin numeroasele orificii – Multi Air Flow. Aceste orificii sunt vizibile pe mijloc și pe lateralul frigiderului.

LG GMB714PZXV poate fi mutat ceva mai greu decât alte modele din aceeași categorie pentru că are o lățime de 90,8 cm. Instalat pe lângă mobilier nu o să mai apară atât de mare pentru că veți vede doar partea frontală.

Te-ar mai putea interesa