LG GM360 Viewty Snap

Telefonul mobil LG GM360 Viewty Snap Black este un telefon mobil anunţat în luna iunie a anului 2010 şi a fost lansat tot pe atunci. Nu am mai scris despre astfel de telefoane de la LG, dar am scris despre DualSim-uri cum ar fi LG Dual Sim GX500. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi îl recomandă în primul rând preţul, designul, autonomia bateriei, ecranul care are o dimensiune acceptabilă şi o rezoluţie bun şi restul detaliilor tehnice.

Poze

În mână

Specificaţii tehnice

LG GM360 Viewty Snap are suport doar pentru reţeaua 2G şi e un telefon cu o greutate redusă.
Ecranul are 3 inci şi poate reda 256 mii culori, iar rezoluţia e una destul de mare fiind de 240 pe 400 pixeli. Ca orice telefon mobil nou şi acesta are suport touch. Memoria internă e de undeva la 60 de mega şi poate fi extinsă cu carduri de momeorie Micro SD până la 16 giga.

La capitolul conectivitate şi porturi are GPRS clasa 10, EDGE clasa 10, bluetooth şi micro USB.
Camera e de 5 megapixeli ş are flash LED şi suport autofocus. Ca nişte caracteristici speciale ar trebui menţionat că are vizualizator de documente, player multimedia, suport java 2 midp, radio FM şi are suport integrat pentru reţele sociale. Bateria e de 900 mAh şi ţine undeva la 5 ore dacă vorbiţi şi 300 ore în mod de veghe. Radiaţiile sunt 1,02 W/kg la cap şi 0,37 la corp.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, e ieftin, are o cameră de 5 megapixeli, ecranul are o rezoluţie acceptabilă, bateria ţine mult, are suport Java şi pentru reţele sociale.
Contra: nu are suport pentru 16 milioane de culori, 3G sau Android ca sistem de operare, nu filmează HD.

Preţuri (cel mai mic preţ)

359 lei este un preţ aproximativ pentru LG Viewty Snap sau LG GM360, dar sunt sigur că e cel mai bun preţ de pe piaţă pentru acest telefon inteligent. LG GX200 dual-sim ar putea fi considerată o variantă la acest telefon. Iar, alta ar fi LG GX500. Nu am mai scris despre telefoane LG Viewty şi de aceea recomand telefoane cu suport pentru două cartele ca alternative.

Concluzie

Acest telefon mobil LG GM360 Viewty Snap Black e unul dintre cele mai bune telefoane mobile ieftine şi din acest motiv e şi în oferta magazinelor de profil. Ar fi fost interesant să aibe ANdroid şi suport pentru filmare HD, dar bănuiesc că atunci era LG P500 Optimus One.

Lasă un comentariu