LG GC-399STQW

Combina frigorifică LG GC-399STQW e un model cu volum de 303 l, clasa A+, sistem de răcire No Frost și are o înălțime de 188 cm. Deci nu e vorba de o combină oarecare ci de una spațiosă și performantă care vine cu sistem de dezghețare automat pentru congelator – No Frost. Aceasta împiedică depunerea gheții iar temperatura e relativ aceeași. Nu veți găsi această tehnologie pe modelele ieftine deoarece e o tehnologie foarte eficientă dar și avansată. Design-ul său e unul foarte reușit dând un plus de eleganță bucătăriei în care se află. Modelul GC-399STQW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea de stocare a acestui model e de 303 litri (volum net). Pe partea de eficiență combina e dotat cu eficiență A+ care  presupune un consum energetic anual de 370 kW. Atât congelator cât și frigiderul au sistem de dezghețare No Frost. Bineînțeles frigiderul e întotdeauna mai mare decât congelatorul, având un volum de 86 litri, trei rafturi din sticlă, cinci suporturi pe ușă și două compartimente pentru brânzeturi, fructe sau legume. Congelatorul nu are nici un suport pe ușă dar are o capacitate de congelare de 6 kilograme la 24 h. Alimentele le puteți sorta după bunul plac deoarece are trei compartimente.

Ca și caracteristici speciale are: funcție de super-congelare, filtru antibacterian și avertiza sonoră pentru ușă deschisă. Super-congelare e o funcție ideală pentru alimentele ce trebuie congelate foarte rapid. Pe lângă acestea prezintă și câteva caracteristici care mi se par folositoare și care sunt standarde: uși reversibile, culoare inox, mâner incorporat etc. Veți primi chiar și suport pentru ouă și tavă pentru gheață. Autonomia sa fără curent e de 12 ore care e satisfăcătoare chiar dacă multe modele au 14-16 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design simplu în special că are mâner incorporat motiv pentru care și curățarea sa e mai ușoară, vine cu funcții foarte utile (mă refer  în special la filtrul antibacterian), sistemul de răcire avansat care vă scutește de curățare anuală a congelatorului dar și altele.

Minusuri: nu prea i-am găsit dar putea fi mai accesibil :).

Concluzie

Acest LG GC-399STQW e un aparat frigorific funcțional și eficient care nu ar trebui să lipsească din bucătări dumneavoastră în special dacă doriți un model mai performant deoarece actualul nu mai face față. Cu acesta veți face o alegere inteligentă deoarece e oferit de un producător cu experiență în domeniu iar calitatea materialelor e foarte bună.

Te-ar mai putea interesa