LG GC-3992SL

Combina frigorifică LG GC-3992SL este una dintre cele mai populare electrocasnice de acest gen și probabil că acest lucru e datorat capacității de 303 litri, clasei energetice A, tehnologiei No Frost și culorii Inox. No Frost este un sistem de dezghețare al frigiderului prin care alimentele sunt mai proaspete, iar consumul de curent e redus cu undeva la 30 procente. Faptul că alimentele sunt proaspete înseamnă că sunt sănătoase. (Sistemul de față e prezent și pe modele scumpe cum e RL56GEGIH de la Samsung.)

Prețul combinei GC-3992SL e destul de bun și prețul reflectă capabilității electrocasnicului. Dacă vă uitați la GC3992SL atunci probabil că sunteți de părere că e din inox, dar nu e așa (nu e din Inox). Frigiderele din din acest material sunt mult mai scumpe și greu de montat și din acest motiv nu le prea vezi în magazine. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

LG GC 3992SL
Așa arată

Specificaţii tehnice

LG GC-3992SL este o combină cu răcire No Frost care are un volum total net de 303 litri din care 217 sunt ai frigiderului, iar 86 ai congelatorului (acestea sunt volume nete, cel brut total fiind de 322).

Eficiența energetică se vede prin consumul de 370 kwh/an care plasează aparatul în clasa A. Trebuie știut și că numărul de compresoare e unul, agentul de răcire e R600a și clasa climatică e SN-T (acestea sunt detalii tehnice întâlnite cam la toate combinele).

Frigiderul are sistemul NoFrost care unul automat și e dotat cu 3 rafturi din sticlă și nu are compartiment pentru legume, fructe, unt sau brânzeturi. Congelatorul are tot 3 compartimente, dar nu are compartiment mare de gen BigBox.

Ușa e una care se deschide destul de ușor și are un mâner incorporat, iar despre uși trebuie știut că sunt reversibile.

Păreri pro şi contra

Pro: nivelul de zgomot e redus (undeva la 42 decibeli), consumă puțin curent electric, arată bine (culoare inox). Dispune de iluminare interioară ca orice frigider, iar termostatul poate fi reglat. La pachet e inclusă o tavă pentru gheață și un suportă pentru ouă. Autonomia e mare de circa 12 ore, deci poate funcționa jumătate de zi fără curent în care se ia curentul.
Contra: greutatea mare de 77 kilograme care până la urăă e una normală pentru un frigider/combină.

Concluzie

LG GC-3992SL e un mode nou apărut și în magazinele online de câteva luni, iar în momentul de față e unul dintre cele mai vândute electrocasnice de acest tip de pe piață pentru că are o mulțime de lucruri bune printre care și faptul că produce zero gheață.

Te-ar mai putea interesa