LG GBP62DSSFR, combină clasa A3+ pe culoare dark graphite

LG GBP62DSSFR e o combină frigorifică cu sistem de răcire No Frost şi volum net de 384 litri. E un aparat simplu cu dimensiuni compacte de 59x68x203 lxaxî cm, iar din această cauză putem spune că va încăpea oriunde.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi pe aceşti bani primim un aparat care va ţine la păstrat o cantitate mare de alimente.
Din poza de alături puteţi vedea că e un aparat de culoare gri închis (producătorul menţionează dark graphite). Se poate observa că mânerele sunt unele integrate aşa încât aspectul să fie unul minimal, iar utilizarea să fie cât mai simplă.


Păreri pro şi contra

Combina LG GBP62DSSFR are un consum energetic anual de 193 kWh, iar din această cauză are clasa A+++ de eficienţă energetică.
O altă facilitate utilă e e autonomie fără curent. Acest lucru presupune că atunci când se întrerupe curentul alimentele nu se vor strica timp de 19 ore deoarece atât e autonomia.
Din păcate nu vine cu dozator de apă ori de gheaţă. Aceste lipsuri nu sunt aşa de mari şi în felul acesta aparatul e pe cât se poate de simplu.
Precum alte aparate de la acest producător are şi Smart Diagnosis pentru detectarea din timp a eventualelor probleme.
Partea de frigider are un volum de 277 litri care e împărţit de 9 rafturi, iar congelatorul are 107 litri şi are 3 compartimente cu o capacitate de îngheţ de 14kg la 24 de ore.
Nivelul de zgomot e unul scăzut de 36 decibeli şi din această cauză putem să spunem că e un aparat foarte silenţios.
Nu e un aparat cu facilităţi smart, dar acest lucru nu e neaparat un minus deoarece face ca aparatul să fie cât mai ieftin.

Per ansamblu acest model e unul adresat celora care vor un aparat încăpător, economic (dpdv al consumului de curent) şi care e uşor de întreţinut.
Fiabilitatea aparatului e una foarte bună, garanţia standard e de 2 ani, iar compresorul (Linear Inverter) are 10 ani garanţie.

Te-ar mai putea interesa