LG GBP32DSKZN, model No Frost de 384 litri

Dacă vă interesează un electrocasnic modern atunci modelul LG GBP32DSKZN ar fi recomandarea mea. E un model cu No Frost, iar compresorul e unul durabil de tipul Digital Inverter care beneficiază de o garanţie de 10 ani.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine, lucru sesizabil din poza de alături.


Păreri pro şi contra

LG GBP32DSKZN nu are dispenser de apă sau gheaţă acel panou fiind unul pentru controlul diverselor funcţii ale combinei frigo.
Garanţia standard a aparatului e una de 2 ani, dar motorul are o garanţie mai mare deoarece vorbim despre unul digital inverter. Avantajul unui astfel de motor/compresor e faptul că pe lângă durabilitate e economic (consumă puţin curent) şi silenţios.
În felul acesta aparatul are un nivel de zgomot de 36 decibeli.
Sistemul de răcire e unul No Frost, şi pentru o răcire uniformă a aerului are Multi Air Flow (distribuirea aerului rece pe mai multe căi).
O facilitate apreciată e cea de uşi reversibile, adică puteţi să montaţi uşile pe ce parte doriţi.
Compartimentarea aparatului e una gândită bine deoarece frigiderul are 4 rafturi, iar congelatorul are 3 compartimente. Acest lucru e posibil mulţumită volumului net de 384 litri ai aparatului.
E bun şi pentru persoanele care locuiesc în zone în care se întrerupe des curentul deoarece are o autonomie bună de funcţionare fără curent de 16 ore.
Consumul energetic nu e deloc mare întrucât pe an consumă 268 kWh, iar din această cauză are clasa A++.

Modelul de faţă e pentru persoanele interesate de un aparat cu o capacitate mare şi care să ţină la păstrare alimente fără a consuma pre mult curent.
Nici nu are nişte dimensiuni exagerate, dar trebuie să ţineţi cont de acestea. Vorbim despre 60x68x203 lxAxÎ cm, iar din această cauză trebuie să aveţi grijă să amplasaţi aparatul undeva unde aveţi o înălţime suficientă.
Brandul LG e unul ok, iar din această cauză alegând un produs de la acest producător faceţi o alegere bună.

Te-ar mai putea interesa