≡ Meniu

LG GBP20PZQFS, combină frigorifică cu compresor liniar Inverter

Combina frigorifică LG GBP20PZQFS arată destul de bine că doar e vorba de un model premium – control digital, funcția Smart Diagnosis prin NFC, compresor liniar cu Inverter, flux de aer multiplu, compartimente mai mari la congelator, compartimentele pot fi accesate chiar și dacă ușa e deschis la 90 de grade. Tehnologia Smart Diagnosis poate fi utilă atunci când aparatul întâmpină o problemă, dar numai telefonul (cu NFC), poate să vă arate soluția. Compresorul Inverter mențin temperatura și consumul de energie constante, nu orice combine are o așa dotare.

Interiorul e foarte bine iluminat deoarece se folosește de o tehnologie LED. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Are unul dintre cele mai spațioase și performante congelatoare deoarece are un volum de 93 cm, capacitate de congelare maximă de 14 kg și tehnologie No Frost (dezghețare automată). Această combine e una dintre cele mai eficiente modele de 343 litri, motiv pentru care are o clasă de eficiență corespunzătoare – A+++.

Se vede din poza de sus că are mânere incorporabile, deci ușile sunt reversibile (ideal dacă decideți să-l puneți în colț). Un aparat pe inox e mai atractiv deoarece e o culoare premium dar pot fi și alternative (culori metalizate sau panou frontal din sticlă).

Păreri pro și contra

E un model destul de silențios și depinde cât de mult îl veți deschide, răcirea sau congelarea e puțin mai zgomotoasă (până se ajunge la temperatura dorită). E ușor să setați o temperatură cu ajutorul acelei control digital de la exterior care e poziționat pe ușa frigiderului. Bineînțeles, nu veți umbla prea de s la acel panou de control, dar dă un plus de eleganță aparatului. Tehnologia Smart Diagnosis poate fi accesată dacă deschideți ușa frigiderului, trebuie să puneți telefonul pe marginea de sus unde e icoana.

LG GBP20PZQFS nu e ca și oricare alt aparat frigorific și se poate vedea doar după cum arată. Chiar îmi place designul ales de acest brand pentru noua generație și cred că oricine își dorește un astfel de aparat în bucătărie. Pentru cei interesați de un aparat de ultimă generație, ar trebui să vizioneze prezentarea de la final.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu