LG GBP20PZCZS, frigorific cu No Frost și compresor Inverter

Combina frigorifică LG GBP20PZCZS e una dotată cu caracteristici de generație nouă precum (Full) No Frost, compresor modern (tip inverter), capacitate mare și înălțime de 200cm. Se adresează persoanelor interesate de un aparat care să arate bine și să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. De exemplu aspectul său nu e doar premium, ci și minimalist (mânerele sunt integrate, iar display-ul e unul intern).


Caracteristici

Modelul LG GBP20PZCZS e unul de top având un volum net de 343 litri și clasa de eficiență energetică A++ cu un consum energetic de 248 kWh/an.
Are No Frost la frigider cât și la congelator, iar din această cauză nu se produce gheață și dvs. nu trebuie să-l dezghețați sau decongelați.
În frigider avem 3 rafturi, compartiment de fructe și 4 suporturi la ușă. Și, în congelator sunt 3 compartimente cu o capacitate de congelare de 9 kg pe zi.
Am văzut că pe unele site-uri scrie că aparatul are Wi-Fi. Din păcate nu pot să dau mai multe detalii, însă pot spune că are Smart Diagnosis care permite diagnosticarea rapidă a erorilor.
Aspectiv nu are vreun panou de comandă la exterior sau mânere vizibile. Ușile sunt unele reversibile cu mânere încastrate pentru ca totul să fie minimalist. Culoarea aparatului e inox, iar din această cauză se va potrivi perfect în orice bucătărie.

Păreri pro și contra

Aparatul acesta are tehnologii precum Multiflow și No Frost despre care putem spune că ajută la menținerea „fresh” a alimentelor o perioadă îndelungată. Multiflow e acel flux de aer multiplu eliminat prim multiple orificii, asigurând răcirea uniformă. Iar No Frost reprezintă răcirea fără producere de gheață.

Concluzii

În cazul în care ești interesat de un frigorific cu aspect plăcut, capacitate mare și cu eficiență energetică deosebită recomand modelul LG GBP20PZCZS.
Nu doar că se prezintă bine din punct de vedere al caracteristicilor, ci are și o fiabilitate ok întrucât garanția e de 2 ani extensibilă la 3-4 ani.

Te-ar mai putea interesa