LG GBP20PZCFS, combină cu display intern

Combina frigorifică de 343 litri de mai jos are un control electronic cu display la interior și se vede din poza de jos. Bineînțeles, mai sunt și alte poze cu acest LG GBP20PZCFS și puteți vedea mai bine cum arată la interior sau la exterior (depinde care vă interesează mai mult). Discutăm de o combină premium, motiv pentru care are și acele linii moderne de la exterior, dar au fost folosite și materiale de calitate. E un model compact dar încăpător, pe ușa frigiderului chiar pot fi puse destul de multe sticle sau alimente în diverse ambalaje.

Cred că un afișaj intern cu taste touch e la fel de practic ca și unul plasat la exterior, deoarece veți beneficia de aceleași funcții și nu veți umbla prea des la temperaturi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul de energie anual e insesizabil la noile modele indiferent de volum pentru că au cea mai bună clasă energetică de pe piață – A+++. Merită să investiți într-un aparat mai avansat pentru că nu-l veți lua pentru 2-4 ani, ci pentru mai mulți. Nu-mi plac combinele incorporabile deoarece nu arată prea bine și sunt destul de scumpe pentru ce oferă, motiv pentru care sunt varianta ca cel de sus. Congelatorul e mare și se vede din poze plus că poate congela mult.

Păreri pro și contra

Iasă destul de bine în evidență cu acel design elegant pe inox, iar la interior totul e vizibil pentru că se folosește doar tehnologie LED pe astfel de aparate. Sunt câteva caracteristici speciale care cred că o să vă placă în sensul că vor fi de folos: Smart Diagnosis, Fresh Converter (sertar pentru pește, carne sau altele), Fresh Balancer (sertarul pentru legume) și Nature Fresh Cooling (distribuie uniform aerul rece prin numeroase orificii). Ultimele trei funcții ajută la menținerea îndelungată a prospețimii alimentelor.

LG GBP20PZCFS poate fi incorporat deoarece permite deschiderea ușilor la 90 de grade și sertarele pot fi scoase fără probleme în această poziție. Nu e foarte înaltă sau lată, de aceea poate fi pusă fără probleme în locul oricărei combine sau unui frigider.

Te-ar mai putea interesa