Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG GBF72NSDZN, combină frigorifică cu Wi-Fi

Combina frigorifică pe inox din imagine se numește LG GBF72NSDZN și nu e singura variantă oferită de acest brand. Îmi plac și variantele de culoare neagră de la acest brand doar că nu toate au același preț atractiv. Designul modern de la acesta iasă bine în evidență deoarece e vorba de inox, iar panoul de control e unul situat pe ușa frigiderului unde orice utilizator poate ajunge ușor. Chiar și dotările sunt diferite de la un model la altul, iar acest lucru se va reflecta în prețul final.

Mai sunt și variante pe alte culori cu aceeași organizare la interior însă panoul de control poate fi ceva mai bine realizat în sensul că e mai minimalist și nu iasă în evidență atât de mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Frigiderul e generos motiv pentru care are multe rafturi (unul e pliabil în 2 trepte), suporturi pe ușă, suport sticle, 2 sertare, însă unul e ceva mai special. Mă refer la cel de jos care are 3 funcții în funcție de ce veți pune îl el: carne, pește sau fructe/legume. Raftul pliabil face loc unui tort, sticle sau vas de dimensiuni generoase (pe înălțime), astfel nu mai trebuie să eliminați un raft pentru a face loc.

Păreri pro și contra

Congelatorul are performanțe foarte bune și e normal să fie așa pentru acest segment (premium). Panoul de control e unul prietenos și pictogramele ajută foarte mult, iar temperatura e vizibilă pe ecranul digital. Dozatorul cu apă rece e prezent și el pe ușa frigiderului, chiar sub panoul de control. Sunteți avertizați sonor când aveți ușa deschisă, iar pentru ca să nu umble cineva la butoanele senzitive, funcția de blocare interfață e perfectă. Să nu uităm de celelalte două funcții de răcire care ajută la o conservare mai bună a alimentelor: congelare rapidă și răcire rapidă.

LG GBF72NSDZN nu are dozator cu gheață cum am văzut la side by side-uri, însă tava pentru gheață ajută în acest sens în special în sezonul cald când vreți o băutură mai rece. Cu Smart ThinQ se poate controla aparatul de la distanță.