LG GBF71PZDZN, combină frigorifică mare cu dozator de apă rece

Combina frigorifică numită LG GBF71PZDZN are un display extern generos pe care avem și diverse funcții utile. Interfața touch ușurează interacțiunea cu acest panou de control și o puteți chiar și bloca pentru ca să nu apese din greșeală careva. E un aparat inteligent datorită tehnologiilor folosite și are chiar și conexiune WiFi în caz că doriți să vă conectați la aparat. Smart Diagnosis oferă informații despre aparat, chiar și probleme care le întâmpină pentru o remediere rapidă a acestora. Să nu uităm nici de dotările care sunt vizibile, în special la exterior și aici mă refer la acel dozator de apă care trebuie alimentat din când în când pentru că are rezervor la nivelul suportului mare de pe ușă.

Doar side by side-urile oferă dozator cu cuburi de gheață pentru că dozatorul e poziționat peste ușa congelatorului.

E vorba de o combină mare cu un congelator de 107 litri, care beneficiază de un sistem de dezghețare avansat. Frigiderul e mult mai important și se văd acele orificii de la interior care ajută să aerul rece să circule mai bine la interior, temperatura fiind constantă și alimentele sunt mai bine conservate. Se poate monitoriza temperatura de la exterior și selectarea ei se face simplu că doar avem butoane senzitive, iar informațiile sunt suficiente.

Păreri pro și contra

Congelatorul e unul performant și se vede după capacitatea de înghețare care e generoasă – 14 kg pe zi, iar voi puteți pune pachete mari cu alimente datorită sertarelor generoase. Sunt două compartimente, unul e pentru fructe și legume, iar celălalt pentru alimente proaspete care au un miros care nu vreți să ajungă în restul frigiderului (carne, pește, brânzeturi). E foarte important ca voi să aveți loc pentru fiecare aliment și pe ușă sunt numeroase suporturi pentru sticle mici sau chiar și alimente mici care sunt ambalate.

LG GBF71PZDZN are compresor de ultimă generație numit Inverter Linear care menține un consum redus de energie. Ca și tehnologii, aparatul prezintă următoarele: Door Cooling+, interior iluminat cu LED, Smart Diagnosis, Wi-Fi, senzori digitali pentru controlul temperaturii, congelare expres.

Te-ar mai putea interesa