LG GBF569NSAZB, combină smart cu clasa A++

LG GBF569NSAZB este o combină frigorifică spaţioasă de 451 litri şi cu o înălţime de 185 cm.
Chiar dacă are o capacitate mare acest aparat nu consumă mult curent deoarece vine cu clasa A++ de eficienţă energetică. Acest lucru se datorează şi faptului că are Compresor Linear Inverter. Lucruri deosebite la acest compresor sunt garanţia de 10 ani (durabilitatea), nivelul scăzut de zgomot şi consumul redus de curent… după cum am precizat mai sus.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu un design plăcut şi dozator de apă.
Probabil că nu se poate vedea din poza de mai sus, dar e dotat cu uşi reversibile. Acest lucru înseamnă că uşile se pot monta pentru deschidere pe stânga ori dreapta.


Păreri pro şi contra

Frigorificul LG GBF569NSAZB are nişte dimensiuni ok de 185×40,5×74 îxaxl cm. Greutatea sa e de 80kg, motiv pentru care e recomandat să fie două persoane pentru amplasarea sa.
Are SmartThinQ, adică prin intermediul unui smartphone (cu aplicaţia necesară) poate fi controlat de la distanţă.
Ca tehnologii de răcire acest aparat e dotat cu Total No Frost şi DoorCooling+. Total No Frost presupune că răcirea se realizează fără producere de gheaţă în frigider şi congelator, iar DoorCooling+ se referă la o răcire rapidă a alimentelor aflate pe uşă.
Dacă se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor strica deoarece aparatul are o 15 ore autonomie de funcţionare fără curent. Consumul anual de curent e 292 kWh, iar din această cauză are clasa A++ de eficienţă energetică.
Aspectiv se prezintă bine întrucât are culoare inox sau finisaj mat după cum zice producătorul.
Dezgheţarea e un proces automat în cazul ambelor compartimente datorită tehnologiei No Frost pe care am amintit-o mai sus.
Din păcate acest model nu e incorporabil, dar există alternative în acest sens.

Per ansamblu acest model se adresează celora care vor un aparat cât de cât compact, dar cu un volum net mare.
Produsele LG beneficiază de o fiabilitate foarte bună şi de aceea o să aveţi un produs de îndelungă folosinţă.

Te-ar mai putea interesa