≡ Meniu

LG GBF567PZCZB, combină frigorifică cu dozator de apă

Combina frigorifică din imagine are un design elegant pe argintiu și e ceva mai mare decât restul, iar lățimea sa e de 70 cm. Cele mai multe combine au o lățime de 60 cm, însă când avem o capacitate de peste 400 litri, designul se schimbă puțin. LG GBF567PZCZB e o soluție modernă și se vede doar după cum arată, iar prețul e corect pentru ce oferă. Reprezintă o alternativă la un side by side sau chiar un frigider de dimensiuni generoase.

Dozatorul de apă e așezat pe ușă și la interior e recipientul pentru apă care trebuie umplut din când în când, deci dozatorul nu trebuie racordat la rețea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Temperatura se alege foarte ușor cu ajutorul panoul de tactil, care are și toate informațiile necesare. Consumul de energie e corespunzător, adică ținem cont și de volum, iar clasa de eficiență e A++ (cea mai bună de pe piață). Aparatul are WiFi și Smart Diagnosis, pentru ca voi să puteți diagnostica și controla aparatul prin intermediul telefonului mobil, pentru a găsi cât mai rapid o soluție pentru problema întâmpinată. Arată diferit față de combinele clasice și culoarea chiar scoate în evidență aparatul.

Păreri pro și contra

Un spațiu interior generos cum e la acest aparat care o iluminare foarte bună – tehnologie LED. Vdeme două compartimente generoase pentru fructe și legume, dar și un sertar imens în congelator pentru pungi mari. Congelatorul nu are multe sertare deoarece aparatul e lat, iar în stânga sus are un ice maker. Aerul rece e distribuit uniform pentru ca alimentele să fie conservate perfect indiferent unde sunt puse, iar tehnologia Multi Air Flow are un rol important în acest sens. Door Cooling e o altă tehnologie interesantă pentru că ea suflă aer pe articolele aflate pe ușă imediat ce ați închis ușa.

LG GBF567PZCZB vine cu un panou de control modern care e prezent pe tot mai multe aparate de top și nu e lângă dozator cum vedem la side by side-uri, ci e ceva mai sus. E nevoie de el pentru că sunt funcții în plus care sunt foarte utile.