LG GBF567PZCZB, combină frigorifică cu dozator de apă

Combina frigorifică din imagine are un design elegant pe argintiu și e ceva mai mare decât restul, iar lățimea sa e de 70 cm. Cele mai multe combine au o lățime de 60 cm, însă când avem o capacitate de peste 400 litri, designul se schimbă puțin. LG GBF567PZCZB e o soluție modernă și se vede doar după cum arată, iar prețul e corect pentru ce oferă. Reprezintă o alternativă la un side by side sau chiar un frigider de dimensiuni generoase.

Dozatorul de apă e așezat pe ușă și la interior e recipientul pentru apă care trebuie umplut din când în când, deci dozatorul nu trebuie racordat la rețea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Temperatura se alege foarte ușor cu ajutorul panoul de tactil, care are și toate informațiile necesare. Consumul de energie e corespunzător, adică ținem cont și de volum, iar clasa de eficiență e A++ (cea mai bună de pe piață). Aparatul are WiFi și Smart Diagnosis, pentru ca voi să puteți diagnostica și controla aparatul prin intermediul telefonului mobil, pentru a găsi cât mai rapid o soluție pentru problema întâmpinată. Arată diferit față de combinele clasice și culoarea chiar scoate în evidență aparatul.

Păreri pro și contra

Un spațiu interior generos cum e la acest aparat care o iluminare foarte bună – tehnologie LED. Vdeme două compartimente generoase pentru fructe și legume, dar și un sertar imens în congelator pentru pungi mari. Congelatorul nu are multe sertare deoarece aparatul e lat, iar în stânga sus are un ice maker. Aerul rece e distribuit uniform pentru ca alimentele să fie conservate perfect indiferent unde sunt puse, iar tehnologia Multi Air Flow are un rol important în acest sens. Door Cooling e o altă tehnologie interesantă pentru că ea suflă aer pe articolele aflate pe ușă imediat ce ați închis ușa.

LG GBF567PZCZB vine cu un panou de control modern care e prezent pe tot mai multe aparate de top și nu e lângă dozator cum vedem la side by side-uri, ci e ceva mai sus. E nevoie de el pentru că sunt funcții în plus care sunt foarte utile.