LG GBF567PZCMB, combină clasa E cu No Frost

LG GBF567PZCMB este o combină frigorifică modernă echipată cu dozator de apă, No Frost şi wireless. Da, e un aparat smart care poate fi urmărit de pe un un dispozitiv smart deoarece are ThinQ.
De la început trebuie să scriu că e un model care e pentru persoanele interesate de un aparat care să nu doar arate bine, ci care să fie funcţional.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Din poză se poate vedea că e un model de culoare argintie cu mânere aparatente. Întrucât pe unele site-uri nu e precizat dacă are sau nu uşi reversiile trebuie să menţionez că acest model are uşi reversibile conform site-ului producătorului.


Păreri pro şi contra

Modelul LG GBF567PZCMB e unul echipat cu compresor smart Inverter garantat la 10 ani, aparatul având o garanţie standard de 2 ani.
Răcirea e una de calitate şi uniformă deoarece are No Frost şi DoorCooling+. No Frost presupune răcirea alimenteleor fără a produce gheaţă, lucru care face ca dezgheţarea comparitimentelor să nu fie necesară. Al doilea lucru, adică DoorCooling+ presupune că aerul rece va fi aplicat şi asupra produselor de pe uşă.
Consumul energetic e unul de 292 kWh pe an, motiv pentru care-i este atribuită clasa E de eficienţă energetică.
Nu e un aparat zgomotos, lucru dovedit de nivelul de zgomot de 41 decibeli.
Dimensiunile sunt unele normale pentru un aparat cu volum foarte mare de 461 litri. Discutăm despre 71x74x185 lxaxî cm, iar greutatea e de 80 kg. În acest fel pentru amplasarea sa vor fi necesare minim două persaone solide ori un dispozitiv cărat aparate mari.
Dispenserul de apă e un lucru foarte util, alimentarea cu apă a acestuia făcându-se de pe interior unde se poate vedea un recipient transparent.

Un astfel de aparat e pentru cei interesaţi de ceva încăpător şi care să fie premium prin aspect şi dotări.

Te-ar mai putea interesa