LG GBF548NSDZB, combină frigorifică de 440 litri

Combina frigorifică LG GBF548NSDZB e una dintre cele mai generoase modele de pe piață, motiv pentru care vine cu tehnologie No Frost. În plus, se poate observa că are control digital și dozator de apă pe ușa frigiderului. Aceste dotări arată bine dar nu cred că vă veți folosi zilnic de ele. Nu e foarte înaltă pentru că e precum frigiderele premium, adică e mai lat (lățime de 70,5 cm). Nu merită un frigider pentru că are un congelator prea mic și poate că unul compartimentat vă ajută să sortați ceva mai bine alimentele.

E echipat cu mânere confortabile care se potrivesc cu restul designului și la interior arată la fel de bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul anual de energie e destul de mic datorită tehnologiei No Frost, iar congelatorul beneficiază de dezghețare automată. Autonomia fără curent a congelatorului e destul de mare și chiar și capacitate de congelare e generoasă. În 24 de ore acest compartiment poate congela în jur de 12 kg de alimente proaspete, iar dacă sunt deja congelate atunci cantitatea nu mai e relevantă.

De multe ori nu e nevoie de un aparat frigorific mai mare cum sunt side by side-urile, chiar și modelul de sus ocupă ceva spațiu dar nu foarte mult.

Păreri pro și contra

Interfața digitală arată bine și puteți să o blocați apăsând butonul corespunzător. Dozatorul e o soluție bună pentru cei care preferă apa rece, însă rezervorul nu e foarte mare și trebuie să alimentați din când în când. Mai e și varianta în care puneți sticle mai mici la interior. Consumul de energie e destul de mic și trebuie apreciat pentru că veți economisi niște bani pe termen lung, iar aparatele noi și performante chiar nu au o eficiență mai mică de A++.

LG GBF548NSDZB e un model destul de interesant care nu poate fi pus în orice bucătărie deoarece are un design modern și ocupă mai mult spațiu. Trebuie să țineți cont de restul aparatelor din bucătărie când faceți o astfel de alegere și trebuie să fie suficient de mare pentru familie.

Te-ar mai putea interesa